Normal

Bekrefter gjenforening

Etter massive rykter om en Police-gjenforening, letter Sting på sløret.

Sting (Gordon Sumner)
Foto: Petros Karadjias / Scanpix/AP

The Police: "Outlandos d'Amour".
Foto: Platecover

Les også: Mot Police-gjenforening?

Sting, eller Gordon Matthew Sumner som han egentlig heter, har hatt stor suksess som soloartist etter at han forlot trioen The Police.

Men han har ikke glemt gamlebandet, og den første spillejobben deres på tre tiår er under planlegging. Sting har snakket med både trommeslager Stewart Copeland og gitarist Andy Summer om gjenforening.

- Fint å feire

Han sier ifølge den britiske tabloiden The Mirror:

- Det er 30 år siden vi startet, så det ville være fint å gjøre noe sammen for å feire. Vi vet ennå ikke helt hva, men vi snakker absolutt om det.

The Police: "Syncronicity".
Foto: Albumcover

Trioen splittet opp i 1986. Siden da har de bare spilt sammen ved to anledninger: Da de ble sluppet inn i varmen til America's Rock and Roll Hall of Fame i 2003, og under bryllupet til Sting og Trudie Styler i 1992.

- Veldig stolt

Sangeren sier videre:

- Jeg er veldig stolt over å ha vært med i det bandet.

Police ga ut sin første single, «Fall Out», i 1977 og sitt første album, «Outlandos d'Amour», året etter.

(NTB)

Kulturstrøm

 • Ravatn testet filosofi og skrev bok

  I Agnes Ravatns nye bok, «Stoisk uro» ville forfatteren utforske den filosofiske regningen stoismen, som hadde sin storhetstid rundt år 0, og går ut på å akseptere sin skjebne. – For oss blir det med å bare godta alt veldig passivt. Men jeg fant noe hos stoikerne som resonnerte. De snakker om nærvær og det å være fullt og helt til stede som nøkkelen til det gode liv, sier Ravatn til NTB. Hun valgte å flytte fra Oslo til et småbruk for tre år siden for å skrive.

  Agnes Ravatn
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Tema
 • Skal opptre under Superbowl 2019

  Den amerikanske popgruppa Maroon 5 skal spele under neste års Superbowl-finale i Atlanta, 3. februar 2019, melder Hollywood Reporter. Lady Gagas minikonsert frå finalen i 2017 er sagt å vere den mest sette konserten gjennom tidene med over 150 millionar sjåarar under TV-sendinga.

  Adam Levine, James Valentine
  Foto: Amy Harris / AP