Hopp til innhold

Nekrologen allerede klar for Britney

Nyhetsbyrået Associated Press (AP) har allerede skrevet ferdig nekrologen til Britney Spears. Overlever hun 2008?

Britney Spears på båre

Nyhetsbyrået Associated Press mener det er fare for Britney Spears liv.

Foto: AP

Les også: Britney truer med selvmord

Les også: Når dør Britney?

- Vi ønsker det ikke, men hvis Britney går bort, er det sannsynligvis en av de største nyhetssakene på lenge. Vi håper at vi ikke behøver å bruke den før om 50 år, men skulle noe skje, må vi være forberedt, sier redaktøren for APs underholdningstjeneste, Jesse Washington, til bladet Us.

Neppe uenighet om det...

AP påbegynte nekrologen i desember, og Washington sier til bladet at det neppe er noen uenighet om at popstjernen later til å være i faresonen nå.

I mellomtiden har politiet i Los Angeles sørget for at andres liv ikke kommer i fare i Britney Spears kjølvann: Fire paparazzifotografer ble ifølge nyhetsbyrået Reuters arrestert tidligere denne uken - etter å ha råkjørt i hælene på Spears.

Også Britneys bil, som hun selv kjørte, ble stoppet. Men hun fikk i motsetning til fotografene ingen bot.

Merkelig bytur

Hvordan det går med Britney Spears selv er uvisst. Hennes venn Sam Lutfi ringte inn til et kjent radioprogram torsdag morgen og hevdet at «alt er bare bra», etter at hun hadde hatt en merkelig bytur - der hun blant annet handlet klær midt på natten, i butikker som åpnet spesielt for henne.

- Hun klarer seg bra. Alt er tilbake på sporet, sa Lutfi og sa at nattshoppingen var «handleterapi» for venninnen, som kjeder seg.

Lutfi sier at Britney dessuten håper å få sønnene «forhåpentligvis snart», samtidig som han også sørget for å avsanne både graviditets- og giftermålsryktene.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

 

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.