Nekrologen allerede klar for Britney

Nyhetsbyrået Associated Press (AP) har allerede skrevet ferdig nekrologen til Britney Spears. Overlever hun 2008?

Britney Spears på båre

Nyhetsbyrået Associated Press mener det er fare for Britney Spears liv.

Foto: AP

Les også: Britney truer med selvmord

Les også: Når dør Britney?

- Vi ønsker det ikke, men hvis Britney går bort, er det sannsynligvis en av de største nyhetssakene på lenge. Vi håper at vi ikke behøver å bruke den før om 50 år, men skulle noe skje, må vi være forberedt, sier redaktøren for APs underholdningstjeneste, Jesse Washington, til bladet Us.

Neppe uenighet om det...

AP påbegynte nekrologen i desember, og Washington sier til bladet at det neppe er noen uenighet om at popstjernen later til å være i faresonen nå.

I mellomtiden har politiet i Los Angeles sørget for at andres liv ikke kommer i fare i Britney Spears kjølvann: Fire paparazzifotografer ble ifølge nyhetsbyrået Reuters arrestert tidligere denne uken - etter å ha råkjørt i hælene på Spears.

Også Britneys bil, som hun selv kjørte, ble stoppet. Men hun fikk i motsetning til fotografene ingen bot.

Merkelig bytur

Hvordan det går med Britney Spears selv er uvisst. Hennes venn Sam Lutfi ringte inn til et kjent radioprogram torsdag morgen og hevdet at «alt er bare bra», etter at hun hadde hatt en merkelig bytur - der hun blant annet handlet klær midt på natten, i butikker som åpnet spesielt for henne.

- Hun klarer seg bra. Alt er tilbake på sporet, sa Lutfi og sa at nattshoppingen var «handleterapi» for venninnen, som kjeder seg.

Lutfi sier at Britney dessuten håper å få sønnene «forhåpentligvis snart», samtidig som han også sørget for å avsanne både graviditets- og giftermålsryktene.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

 

Kulturstrøm

 • Passerer 200.000 i Norge

  Det norske kinobesøket for «Verdens verste menneske» har rundet 200.000. Samtidig er filmen i ferd med å passere det samme antallet solgte kinobilletter i Frankrike. Samtidig spår Los Angeles Times at filmen er en av favorittene til å bli nominert i den gjeveste Oscar-kategorien, som er Beste film.

  Verdens verste menneske
  Foto: Oslo Pictures / SF Studios
 • Stilig film for Sopranos-fansen

  Mafiafilmen «The Many Saints of Newark» har mandag premiere på strømmetjenesten HBO Max. Filmpolitiets Sigurd Vik mener dette er en film «The Sopranos»-fansen selvfølgelig skal se. Terningkast 4.

  The Many Saints of Newark
  Foto: HBO
 • Louis Vuitton-designer død

  Virgil Abloh, kjent som grunnlegger av merket Off-White og sjefdesigner for Louis Vuittons herreavdeling, er død. Nyheten ble annonsert på designerens egen Instagram-konto. Abloh ble diagnostisert med en sjelden for kreft for to år siden.