Knusende kritikk av Britney

«Spears' tenker mest på hva hun selv har lyst til å gjøre, enn hva som ville være mest behagelig for barna»

Britney Spears

Britney Spears er igjen i trøbbel.

Foto: Kevork Djansezian / AP

Plateaktuelle Britney Spears får i retten knusende kritikk av sine omsorgsevner og mislykkes i sitt forsøk på å få tilbake foreldreretten til sønnene.

Publiserte rettsdokumenter

Det viser rettsdokumenter (NRK.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne lenker) som TMZ.com har offentliggjort på sine nettsider, skriver nyhetsbyrået AFP.

Spears, som tidligere denne måneden mistet foreldreretten til barna, ble innvilget to overvåkede besøk av barna ukentlig av dommer Scott Gordon.

Men ifølge de offentliggjorte rettdokumentene, har en rettoppnevnt familierådgiver kommet med hard kritikk av Britneys innsats som mor til sønnene Sean Preston og Jayden James.

Brøt tre avtaler

Ifølge rettens kjennelse har popstjernen ikke klart å holde tre av avtalene med familierådgiver Lisa Hacker.

Dommeren tilføyde at Hacker mente Spears «elsker barna og at de er knyttet til henne», men foreldrerådgiveren ga uttrykk for bekymring når det gjaldt flere episoder.

Britney Spears

Britney Spears har latt være å holde avtaler med en rettoppnevnt familierådgiver, men her møter hun opp til et rettsmøte tidligere denne uken.

Foto: Chris Polk / AP

Ifølge Hacker virker det som om «Spears' tenker mest på hva hun selv har lyst til å gjøre, enn hva som ville være mest behagelig for barna». Hun tilføyde at familiesituasjonen til tider både var kaotisk og preget av mangel på kommunikasjon.

Lite engasjert

I løpet av foreldrerådgiverens tre besøk, skal Britney ha vært lite engasjert i å snakke eller leke med barna, og at hun generelt var lite oppmerksom overfor barna.

Rapporten oppsummerte med at «med mindre Spears innser konsekvensene av sin oppførsel og sin innvirkning på barna, kommer hun ikke til å lykkes».

Ifølge kjennelsen må Britney fortsette å avgi to ukentlige dopingtester. Dersom testene er negative i 60 dager, kan hun trappe ned til én test i uken.

Evaluering i januar

En videre evaluering av barnefordelingen mellom Spears og eksmann Kevin Federline er i gang, men vil trolig ikke være klar før i januar. En ny rettshøring er lagt til april 2008.

Mot alle odds har popstjernen fått gode kritikker for sitt nye album «Blackout», som ble lansert tidligere denne uken.

Kulturstrøm

  • Første trailer for «Breaking Bad»

    Netflix har sloppe den første traileren for «El Camino: A Breaking Bad Movie» som kjem i oktober. Filmen følgjer historia til rollefiguren Jesse Pinkman etter siste sesong av den populære TV-serien. Filmen er skriven og regissert av Vince Gilligan, som også er mannen bak serien.

  • DiCaprio med Amazonas-støtte

    En ny miljøorganisasjon kalt «Earth Alliance», støttet av Leonardo DiCaprio, lover fem millioner amerikanske dollar i bistand til Amazonas, tilsvarende 44 millioner norske kroner. Pengene skal gå til å støtte regnskogen som brenner.