Britneys onkel snakker ut

- Hun nekter å innse at hun har problemer. Det ble ille da hun ble berømt og oppdaget at folk gjorde det hun ga dem beskjed om å gjøre.

Britney Spears

Britney Spears' onkel observerte en svært ung barnestjerne som drakk alkohol.

Foto: Promo

I rekken av mennesker som ønsker å uttale seg om popsangeren Britney Spears (26), er turen kommet til hennes onkel, William Spears (49).

Ble tidlig bekymret

Den britiske tabloidavisen The Sun har oppsporet Britney Spears onkel, en sveiser som bor i en trailerpark nær Britneys barndomshjem, Kentwood, Louisiana. Onkelen sier han tidlig ble bekymret for sangfuglen.

- Jeg var der hver dag, jeg jobbet for dem og har sett de fryktelige tingene på nært hold, sier han.

Drakk gin da hun var 13 år

Han forteller blant annet at da han ble invitert til Florida for å se Britney Spears, Christina Aguilera og Justin Timberlake opptre i TV-konseptet Mickey Mouse Club, observerte han at ungene drakk gin. Britney var da 13 år.

Se en ung Britney Spears på Mickey Mouse Club!

Ifølge onkelen var artisten kjent med kokain som 18-åring. - Vi trodde ting skulle ordne seg for henne når hun giftet seg og fikk unger. I stedet ble det verre.

Rus- og voldsproblemer i familien

William Spears er bror av Jamie Spears, Britney Spears far. Han forteller at det vrimler av folk i Spears-slekta med rus- og voldsproblemer. Selv er han tidligere narkoman og ble en periode omtalt som «Road Kill Willie», da han visstnok tilberedte dyrekadavre han fant langs veiene fordi han ikke hadde penger til mat.

Nå har William Spears vært stoffri i fire år, men han vet ikke om Britney Spears noen gang vil innse at hun trenger hjelp.

- Sjefer med alle

- Hun nekter å innse at hun har problemer. Det ble ille da hun ble berømt og oppdaget at folk gjorde det hun ga dem beskjed om å gjøre. Hun er en nådeløs liten ting, la det være helt klart. Ingen kontrollerer henne. Hun sjefer med alle rundt seg, sier han videre

Kulturstrøm

 • Stjerneskuddet Isah slet

  – Det kunne gå opp til fire dager hvor jeg ikke spiste fordi jeg ikke hadde råd, forteller Kaleb Isaac Ghebreiesus, kjent under artistnavnet Isah, til P3.

  Isah
  Foto: Tom Øverlie / NRK
 • Har alltid elsket musikal

  Marion Ravn har vært popartist siden hun var barn. Men nå står hun på en helt annen scene. Iført slitne klær fra 70-tallet høster hun strålende anmeldelser for sin rolle som russiske Svetlana i musikalen «Chess». Dette har hun drømt om siden hun skrev dagbok, forteller hun til Programleder Mona B. Riise i Kulturstripa.

  Marion Ravn