Vil ha Britney med seg hjem

Britney Spears er igjen til psykiatrisk vurdering. Nå vil moren ha henne med seg hjem.

Britney Spears' mor Lynne Spears sammen med to ikke identifiserte personer

Britney Spears' mor Lynne Spears sammen med to ikke identifiserte personer på vei ut av UCLA Medical Centre tidlig torsdag 31. januar.

Foto: AP

Ifølge amerikanske nettsteder planlegger moren til den problemforfulgte sangfuglen Britney Spears (26) å ta datteren med seg hjem til Louisiana.

Sangeren har skapt store overskrifter det siste året, etter at hun har ligget i en bitter omsorgstvist om sønnene hun har med eksmannen Kevin Federline. Tidlig torsdag ble hun ført i ambulanse til UCLA Medical Center i Los Angeles, og det er andre gang i år at popsangeren innlegges for å få sin psykiske tilstand vurdert.

«Intervention»

Innleggelsen skal ha kommet etter en såkalt «intervention» med familiemedlemmer, venner og psykiatere til stede i popstjernens hjem i Beverly Hills.

Spears' advokat Michael Flanagan avslører at moren til sangeren, Lynne Spears, venter på at datteren skal bli bra nok slik at hun kan ta henne med seg hjem til familiehuset i Kentwood, Louisiana.

- Svært bekymret

- Lynne er svært bekymret for datteren og vil ta henne med seg hjem til Louisiana, langt vekk fra Hollywood. Brit har en fantastisk gjeng som støtter henne i Louisiana, sier Flanagan til nettstedet PageSix. com.

Advokaten sier videre: - Lynne har måttet holde det gående, men nå er hennes første prioritet å hjelpe datteren gjennom denne meget tøffe tiden.

Vil bort fra paparazziene

Også nettstedet Female First skriver om mamma Spears sine planer om å få datteren med seg hjem til roligere omgivelser, borte fra paparazzifotografenes skarpe blitslamper.

Men det spørs om Lynne klarer å holde en av fotografene på avstand, nemlig Adnan Ghalib - som har vært Britney Spears' kjæreste de siste par månedene.

Kulturstrøm

 • Hvem vinner Amanda?

  Lørdag kveld er det duket for norske filmpriser under Amanda-showet i Haugesund. Flest nominasjoner har Hans Petter Molands film «Ut og stjæle hester» (10). Nominert for beste kvinnelig hovedrolle er Pia Tjelta, Ine Marie Wilmann og Ines Høysæter Asserson. Herrene som kan vinne er Jon Ranes (bildet), Tobias Santelmann og Preben Hodneland.

  Jon Ranes
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Hamar Arbeiderblad hacket

  Ukjente hackere overtok forsida til Hamar Arbeiderblads nettutgave fredag kveld, skriver medier24. Et bilde og teksten «Fuck ISIS - Stop the Waar» møtte leserne. Sjefredaktør Carsten Bleness sier avisa raskt fikk fjernet plakaten, og at de nå jobber med å styrke egen sikkerhet.

 • Operaverden delt om Domingo

  De store operahusene verden rundt avventer videre gransking av påstandene mot tenorstjernen Plácido Domingo om seksuell trakassering. Ni kvinner hevder Domingo har forlangt sex i bytte for oppdrag. Flere kvinner har også uttrykt støtte til Domingo.

  Sexual Misconduct Placido Domingo
  Foto: Bernat Armangue / AP