Britney ute å kjøre - igjen

Britney kjørte på rødt lys, samtidig som hun snakket eller tekstet i mobiltelefonen - med barna i baksetet.

Britney Spears

Britney Spears sliter med å følge trafikkreglene, også når hun har sine barn i baksetet og sin rettsoppnevnte tilsynsfører i passasjersetet.

Foto: Kevork Djansezian / AP

Britney Spears skal ha kjørt på rødt lys før helgen, og nå vil advokaten til Kevin Federline ha videoen utlevert for å ta den med i rettssalen onsdag denne uken.

Ulovlig sving på rødt lys

Det er kjendisnettstedet TMZ.com som fredag hadde historien om Spears som torsdag kveld ikke bare tok en ulovlig sving i et kjent ulykkeskryss mens motgående trafikk måtte bremse.

Hun kjørte også på rødt lys, samtidig som hun snakket eller tekstet i mobiltelefonen - alt dette med barna i baksetet, og med den rettsutnevnte overvåkeren i passasjersetet på sin nye Mercedes SL65, som fremdeles også mangler registreringsskilter.

Vil få fart på saken

Bare for noen dager siden ba Federlines advokat, Mark Vincent Kaplan, dommeren om å forby Britney Spears å kjøre bil når hun hadde med seg barna.

Dommeren skulle egentlig ta stilling til dette 26. november, men nå vil Kaplan sette fart på sakene.

Krever opptak utlevert

I videoen forutsa TMZ at Federlines advokat ville ta affære før den tid, og nå er han i gang med å kreve opptakene utlevert - så han kan bruke dem mot Spears på et hastemøte i retten onsdag.

Amerikansk presse skriver også at en av doptestene til Britney Spears har slått ut positivt. Men ifølge TMZ, som siterer en kilde nær popstjernen, skal det ha vært et falskt positivt utslag.

Kulturstrøm

  • Houellebecq: Min siste opptreden

    Den litterære stjernen Michel Houellebecq annonserte i dag på Louisiana Litteraturfestival at dette blir hans siste sceneopptreden noensinne. Festivalen har prøvd å få ham på besøk i ti år, og med dette unike besøket i Norden vil sette stopp for sceneopptredener. Han svarte i dag på spørsmål sendt inn fra publikum, for å slippe til sjenerte personer.

    Michel Houellebecq på Louisianna litteraturfestival
    Foto: Siss Vik / NRK
  • Første trailer for Star Wars-serie

    Den første TV-serien frå Star Wars-universet kjem ut i november i år. Han har fått namnet «The Mandalorian» og har chilenaren Pedro Pascal (kjent frå Game of Thrones) i hovudrolla. Serien kjem ut på Disneys nye strøymeteneste, Disney+.