Hopp til innhold

Britney Spears i hardtrening

De som trodde Britney Spears lå som en grønnsak på et sykehus et sted, tar feil.

Britney Spears

Det har stormet rundt Britney Spears den siste tiden, men nå vil hun ut på veien og turnere.

Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Artisten Britney Spears ligger nemlig i hardtrening før en planlagt verdensturné.

Vil ut på veien

Ifølge News of the World skal den i senere tid hardt prøvede sangeren selv være ivrig etter å komme seg ut på veiene igjen, etter at albumet hennes «Blackout» høstet strålende kritikker.

Den gode mottakelsen av platen er et av få lyspunkt for artisten, som lenge har ligget i omsorgstvist for sønnene hun har med Kevin Federline, og flere ganger har vært innlagt for det som antas å være psykiske problemer. Til slutt fikk hun utnevnt sin far som verge

For tiden trener hun i Millennium Dance Complex i Hollywood, og hun har mye å trene seg opp til. Kilder hevder stjernen skal på verdensturné, en turne som dersom ting går etter planen skal bringe inn 500 millioner kroner til billettlukene.

- Begynner å lysne

- Det begynner å lysne for Britney. Hun fokuserer endelig på karrieren igjen, sier en kilde til News of the World.

For tiden er popstjernens far, Jamie Spears, utnevnt som verge for Spears, og det skal han være helt fram til 31. juli. Han har blant annet sørget for at hun fikk gjøre en gjesterolle i den populære TV-serien «How I Met Your Mother», og innsatsen her ble også belønnet med kritikerros.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.