Britney Spears i hardtrening

De som trodde Britney Spears lå som en grønnsak på et sykehus et sted, tar feil.

Britney Spears

Det har stormet rundt Britney Spears den siste tiden, men nå vil hun ut på veien og turnere.

Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Artisten Britney Spears ligger nemlig i hardtrening før en planlagt verdensturné.

Vil ut på veien

Ifølge News of the World skal den i senere tid hardt prøvede sangeren selv være ivrig etter å komme seg ut på veiene igjen, etter at albumet hennes «Blackout» høstet strålende kritikker.

Den gode mottakelsen av platen er et av få lyspunkt for artisten, som lenge har ligget i omsorgstvist for sønnene hun har med Kevin Federline, og flere ganger har vært innlagt for det som antas å være psykiske problemer. Til slutt fikk hun utnevnt sin far som verge

For tiden trener hun i Millennium Dance Complex i Hollywood, og hun har mye å trene seg opp til. Kilder hevder stjernen skal på verdensturné, en turne som dersom ting går etter planen skal bringe inn 500 millioner kroner til billettlukene.

- Begynner å lysne

- Det begynner å lysne for Britney. Hun fokuserer endelig på karrieren igjen, sier en kilde til News of the World.

For tiden er popstjernens far, Jamie Spears, utnevnt som verge for Spears, og det skal han være helt fram til 31. juli. Han har blant annet sørget for at hun fikk gjøre en gjesterolle i den populære TV-serien «How I Met Your Mother», og innsatsen her ble også belønnet med kritikerros.

Kulturstrøm

  • Kjøper rettighetene til «Seinfeld»

    Strømmetjenesten Netflix kjøper de globale rettighetene til å sende 90-tallsserien «Seinfeld». De 180 episodene blir tilgjengelig i fem år fra 2021. Detaljer rundt Netflix-avtalen er ikke kunngjort.

  • Skal lede Sildajazz

    Andreas Meland blir ny sjef for jazzfestivalen i Haugesund. Meland har blant annet jobbet med jazz i plateselskapet Grappa. – Jeg brenner sterkt både for min hjemby Haugesund, for jazz og for en stor bredde av musikalske uttrykk, sier han i en pressemelding.

    Andreas R. Meland
    Foto: Sildajazz / NPK