Britney Spears i hardtrening

De som trodde Britney Spears lå som en grønnsak på et sykehus et sted, tar feil.

Britney Spears

Det har stormet rundt Britney Spears den siste tiden, men nå vil hun ut på veien og turnere.

Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Artisten Britney Spears ligger nemlig i hardtrening før en planlagt verdensturné.

Vil ut på veien

Ifølge News of the World skal den i senere tid hardt prøvede sangeren selv være ivrig etter å komme seg ut på veiene igjen, etter at albumet hennes «Blackout» høstet strålende kritikker.

Den gode mottakelsen av platen er et av få lyspunkt for artisten, som lenge har ligget i omsorgstvist for sønnene hun har med Kevin Federline, og flere ganger har vært innlagt for det som antas å være psykiske problemer. Til slutt fikk hun utnevnt sin far som verge

For tiden trener hun i Millennium Dance Complex i Hollywood, og hun har mye å trene seg opp til. Kilder hevder stjernen skal på verdensturné, en turne som dersom ting går etter planen skal bringe inn 500 millioner kroner til billettlukene.

- Begynner å lysne

- Det begynner å lysne for Britney. Hun fokuserer endelig på karrieren igjen, sier en kilde til News of the World.

For tiden er popstjernens far, Jamie Spears, utnevnt som verge for Spears, og det skal han være helt fram til 31. juli. Han har blant annet sørget for at hun fikk gjøre en gjesterolle i den populære TV-serien «How I Met Your Mother», og innsatsen her ble også belønnet med kritikerros.

Kulturstrøm

 • Motemagasingigant dropper pels

  Motemagasinet Elle med 100 millioner lesere vil ikke lenger bruke klær lagd av dyrepels i sitt redaksjonelle innhold og reklamer.

  Bladet har 46 utgaver verden over. 13 av dem har allerede droppet pels, ytterligere 20 skal starte ved nyttår, og resten følger året etter.

  – Pelsens tilstedeværelse på våre sider og i vårt digitale innhold er ikke lenger i tråd med verdiene våre eller verdiene til våre lesere, sier magasinets internasjonale direktør Valeria Bessolo Lopez.

  Andre store moteblader, deriblant Vogue i Storbritannia og USA, InStyle USA og Cosmopolitan i Storbritannia har allerede droppet pels fra sitt redaksjonelle innhold. Det samme har en rekke moteprodusenter.

  (NTB)

 • Baldwin føler ikke skyld

  Natt til fredag ble intervjuet med Hollywood-skuespiller Alec Baldwin sendt i USA. Dette er det første intervjuet skuespilleren har hatt etter at han skjøt og drepte en filmfotograf under innspillingen av filmen «Rust».

  Et av spørsmålene Baldwin fikk fra journalisten var om han følte skyld eller ei.

  – Nei. Nei. Jeg hadde kanskje tatt mitt eget liv om jeg trodde jeg var ansvarlig, og det sier jeg ikke med letthet, svarer skuespilleren, før han forteller at han drømmer om hendelsen konstant.

  – Det skal ikke være ekte ammunisjon noe som helst sted i nærheten av et filmsett. Jeg har ingenting å skjule, sa skuespilleren.

  Baldwin, sammen med andre produsenter av filmen, er saksøkt av flere tidligere medarbeidere fra filmsettet. Produsentene er blitt kritisert for å skape et «utrygt arbeidsmiljø».

  Alec Baldwin intervjues av ABC News
  Foto: Jeffrey Neira / AP