NRK Meny
Normal

Britney gjenforent med mamma

Britney Spears og moren har begravet stridsøksen. I helgen fikk Britney trøst.

Britney Spears

Familien Spears er på ny gjenforent. Her er (f.v.) Britney, lillesøsteren Jamie Lynn og mamma Lynne fotografert for noen år siden.

Foto: CHARLES BENNETT / AP

Britney Spears ble i helgen gjenforent med moren Lynne, som i likhet med lillesøsteren Jamie Lynn fløy til California i helgen for å trøste og hjelpe den hardt rammede stjernen.

- Trenger moren sin

- Brit trengte virkelig moren sin. Så Lynne tok flyet dit og de møttes, sier en kilde til magasinet People.

Andre kilder hevder det er mamma Lynne som har insistert på at de skulle treffes.

Britney og moren kranglet i juni, men fredag ettermiddag ankom Lynne og Jamie Lynn fra Louisiana til Los Angeles. Lynne dro til Britneys hus i Beverly Hills, og dro deretter med lillesøsteren til Britneys nye leilighet i Malibu.

«Blackout»

Tidligere på dagen hadde Britney vært i studio der hun jobber med sin kommende nye plate «Blackout» som slippes 13. november.

Lørdag dro Britney og Jamie Lynn blant annet til hurtigmatkjeden Taco Bell, der de ble fotografert smilende i bilen mens de koste seg med meksikansk mat.

Drama ble det også - da politiet ble tilkalt til Britneys hus, der det skal ha blitt begått innbrudd i løpet av helgen mens familien var et annet sted og holdt «krisesamtaler».

Sex-videoer på avveie?

Ifølge den britiske avisen Daily Mail hevdes det at noen av sangerens sexvideoer er stjålet.

Et bilde som er tatt i løpet av helgen, viser for øvrig at Britney Spears iallfall bærer med seg rundt en utgave av kaballa-teksten «Zohar», som regnes som trosretningens viktigste verk - og blant annet tar for seg en mystisk diskusjon rundt Guds natur, sjelenes egenskaper, synd, frelse og det vondes problem.

Flere kulturnyheter