NRK Meny
Normal

– Ba foreldrene om unnskyldning

Britney Spears ba foreldrene om unnskyldning på søsterens babyshower.

Britney Spears

Britney Spears har hatt en lavere profil den siste tiden og har nå også bedt sine foreldre om unnskyldning.

Foto: ROBYN BECK / AFP

Blant de 30 gjestene som fikk med seg Jamie Lynne Spears sin babyshower i helgen, befant den problemforfulgte popsangeren Britney Spears seg.

Ba om unnskyldning

Ifølge kilder som befant seg på festen, skal artisten ha brukt anledningen til å be familien om unnskyldning for alle skandalene og problemene som har fulgt i hennes fotspor de siste par årene, melder nettstedet TMZ.

Samtidig gjorde hun det klar for alle gjestene at hun ikke var til stede for å snakke om problemene sine. Hun understreket at det var Jamie Lynne sin dag.

Mer besøkstid

Det vanket tidligere denne måneden svært gode nyheter for Britney Spears, da en dommer innvilget henne mer besøkstid med sønnene.

Foreldrene sendte etter høringene ut en felles pressemelding, der de fastslo: «Vi er så glade for Britneys fremskritt, og vi setter pris på at retten også anerkjenner denne fremgangen».

Lavere profil

Britney Spears har holdt en lavere profil de siste månedene, etter at hun måtte få akutt hjelp ved en psykiatrisk klinikk i januar.

Etter at faren Jamie Spears ble utnevnt som verge for datteren, har hun tilbrakt mer tid med familien – også moren, som hun en lang periode ikke var på talefot med.

Kulturstrøm

 • Molderosen går til Arild Andersen

  Kontrabassisten Arild Andersen er tildelt Molderosen 2018. Det er Moldejazz sin høyeste utmerkelse og tildeles en person som har vært med å sette Molde på kartet. Arild Andersen har spilt på mange av Moldejazzfestivalene, og er landets mest kjente jazzbassist. Arild Andersen er 72 år gammel og kommer fra Lillestrøm

  Arild Andersen
  Foto: Ann Eli Nøsen / NRK
 • Flyttar Manson-film

  Quentin Tarantino sin film om sektleiaren Charles Manson skapar debatt allereie før han er ferdig. Opphavleg skulle filmen med namnet «Once Upon A Time in Hollywood» ha premiere på 50-årsdagen for drapet på skodespelarinna Sharon Tate, 9. august 2019. No har premieredatoen blitt flytta, ifølgje The Hollywood Reporter. Leonardo DiCaprio og Brad Pitt har hovudrollene i storfilmen. Filmselskapet hevdar at flyttinga av premieren ikkje har noko med 50-årsmarkeringa å gjere. Manson og hans tilhengjarar stod bak fleire brutale drap i 1969. Charles Manson døydde i 2017.

  FRANCE-ENTERTAINMENT-MOVIE-BODY OF LIES FRANCE-ENTERTAINMENT-MOVIE-BODY OF LIES
  Foto: BORIS HORVAT / AFP