NRK Meny
Normal

– Ba foreldrene om unnskyldning

Britney Spears ba foreldrene om unnskyldning på søsterens babyshower.

Britney Spears

Britney Spears har hatt en lavere profil den siste tiden og har nå også bedt sine foreldre om unnskyldning.

Foto: ROBYN BECK / AFP

Blant de 30 gjestene som fikk med seg Jamie Lynne Spears sin babyshower i helgen, befant den problemforfulgte popsangeren Britney Spears seg.

Ba om unnskyldning

Ifølge kilder som befant seg på festen, skal artisten ha brukt anledningen til å be familien om unnskyldning for alle skandalene og problemene som har fulgt i hennes fotspor de siste par årene, melder nettstedet TMZ.

Samtidig gjorde hun det klar for alle gjestene at hun ikke var til stede for å snakke om problemene sine. Hun understreket at det var Jamie Lynne sin dag.

Mer besøkstid

Det vanket tidligere denne måneden svært gode nyheter for Britney Spears, da en dommer innvilget henne mer besøkstid med sønnene.

Foreldrene sendte etter høringene ut en felles pressemelding, der de fastslo: «Vi er så glade for Britneys fremskritt, og vi setter pris på at retten også anerkjenner denne fremgangen».

Lavere profil

Britney Spears har holdt en lavere profil de siste månedene, etter at hun måtte få akutt hjelp ved en psykiatrisk klinikk i januar.

Etter at faren Jamie Spears ble utnevnt som verge for datteren, har hun tilbrakt mer tid med familien – også moren, som hun en lang periode ikke var på talefot med.