Hopp til innhold
NRK Brennpunkt
Foto: Grafikk: Susanne Flender

Brennpunkt

Oppsummert

Brennpunkt avslører, avdekker og forklarer i undersøkende dokumentarer som angår oss alle.

Tips Brennpunkt!

Akkurat nå er vi spesielt interessert i å høre hvordan koronaviruset påvirker deg. Er du smitta? Er du i risikogruppa? Påvirker det deg på andre måter?

Ta gjerne kontakt med oss på brennpunkt@nrk.no, også om du har andre tips du ønsker at vi skal se på.

Brennpunkt i NRK TV

Den filippinske mannen som ble dømt til livsvarig fengsel for å ha solgt og streamet overgrep mot barn hadde mange norske venner. Hva skjedde med dem?
Parkerte biler fylles med elektronikk. Så forsvinner de. Brennpunkt avdekker en skjult millionindustri med store miljøkonsekvenser.
Bergljot (43) falt i trappa på jobben og ble lam. Hva skjer egentlig når du blir skadet og havner i rullestol? Er velferdsstaten der for å ta deg imot etter fallet?
Hva slags liv har grisen hatt før den havner på middagsbordet ditt? I fem år har Norun undersøkt norsk svineproduksjon med skjult kamera. Nå viser vi hva hun fant. Norsk dokumentar.
Kjønnskampen hardner til. Kjente kvinner kaller menn sutrete og usexy, og får applaus når de sier de hater menn. Maskuliniteten er under angrep, sier den verdenskjente psykologen Jordan B. Peterson, og gutta flokker seg rundt ham. Hva skjer i likestillingslandet Norge?
33 år gamle Ole Johnny ble funnet død i senga på et sykehjem. Kroppen hans var full av medikamenter betalt av staten.
Undersøkende dokumentar.