NRK Meny
Ragnhild Mowinckel
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Ragnhild Mowinckel

Oppsummert

Ragnhild Mowinckel er frå Molde og representerer Sportsklubben Rival. Ho er fødd 12. september 1992 og debuterte i verdscupen i alpint 3. januar 2012 i Zagreb.

 • Ikkje pallplass på Mowinckel

  Ragnhild Mowinckel køyrde inn til ein førebels 4.plass i verdscuprennet i Super-G i Val d'Isère i Frankrike. Mowinckel hadde start nummer 14 og det er vel 50 løparar på startslista. Alpinisten har vel sekundet dårlegare tid enn teten. Laurdag tok Mowinckel si første pallplassering i verdscupen nokon gong.

 • Hoppande glad Mowinckel

  Med start nummer 16 køyrde Ragnhild Mowinckel inn til ein førebels 3.plass i verdscuprennet i Super-G. Rennet går i i Val d'Isère i Frankrike. Mowinckel har aldri vore på pallen i verdscupen, men har ein 6.plass frå VM. Så langt denne sesongen har ho ein 10. og 15.plass. Det kan gå mot både sesong- og personbeste for Mowinckel sjølv om fleire utøvarar ikkje har køyrt førebels.

  Ragnhild Mowinckel
  Foto: NRK
 • Mowinckel kjørte ut

  Ragnhild Mowinckel kjørte ut etter elleve sekund i slalåmrennet i St. Moritz. Dermed blir hun uten plassering i dagens kombinasjonsrenn. Slalåm ble kjørt før super-G på grunn av værforholdene.

  Det ble ikke noen norsk dag i alpinbakken i St. Moritz.
Det ble ikke noen norsk dag i alpinbakken i St. Moritz.
Ragnhild Mowinckel kjørte strålende og tok seieren i storslåm i NM
Ragnhild Mowinckel kjørte strålende og tok seieren i storslåm i NM
Mowinckel inn til klar ledelse
Ragnhild Mowinckel fikk en kinkig start og kjørte inn til en foreløpig 9. plass, 1,87 bak førsteplassen.
Mowinckel med svak prestasjon i dagens utfor.