Alpint

Oppsummert

 • 11.55: Slalåm, 2. omgang, kvinner og menn.
 • Direkte fra Hemsedal.
 • VM-komet inn på A-landslaget

  Rasmus Windingstad er blant de seks utøverne som danner neste sesongs A status-landslag i alpint. De tidligere europacup- og verdenscupstatusene er byttet ut med A-, B- og C-status. Forskjellen mellom grupperingene går på rangering.

  Windingstad.
  Foto: Alessandro Trovati / AP
 • VM-komet inn på A-landslaget

  Rasmus Windingstad er blant de seks utøverne som danner neste sesongs A status-landslag i alpint. De tidligere europacup- og verdenscupstatusene er byttet ut med A-, B- og C-status. Forskjellen mellom grupperingene går på rangering. Se laguttaket her.

  Windingstad.
  Foto: Gabriele Facciotti / AP
 • Tar over herrelandslaget

  Steve Skavik er tilbake i Norges Skiforbund og blir ny trener for herrelandslaget i alpint. De siste 11 årene har han vært sportssjef med suksess for alpinsatsingen til Heming IL i Oslo.

 • Mitter slutter som landslagstrener

  Christian Mitter slutter som landslagssjef for de norske alpinherrene. I stedet blir han trener for kvinnelaget til Østerrike. Mitter har fått kritikk for sin lederstil, men sier dette ikke er årsaken til at han flytter.

 • Pris til Jansrud og Svindal

  Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud er kåret til Årets Peer Gynt for sine prestasjoner i alpint. Prisen gis til en person eller institusjon som har markert seg på en positiv måte på det samfunnsnyttige plan, og som har gjort Norge kjent i utlandet.

  Foto: NTB Scanpix
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Laster innhold, vennligst vent..
Sebastian Foss-Solevåg mister staven halvveis i finalen, og taper duellen mot Daniel Yule. Det blir 2–2 i dueller mellom Norge og Sveits, men sveitserne vinner på bedre tid.

Siste nytt

 • Slik blir cupkvartfinalene

  Kvartfinalene i cupen ble akkurat trukket på NRK. De spilles slik:

  KFUM Oslo–Odd, Ranheim–Fram Larvik, Mjøndalen–Haugesund og Aalesund–Viking.

  Cupkamp mellom Viking og Stabæk.
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
 • Grøvdal klarte VM-kravet

  Karoline Bjerkeli Grøvdal løp i kveld sesongens første 5000-meter, og hun hadde full kontroll på VM-kravet (15:22). Grøvdal ble nummer to i et stevne i Polen med tiden 15:09.51. Etiopiske Debash Desta var to sekunder raskere enn den norske jenta.

  Grøvdal
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Knallstart for Carlsen

  Magnus Carlsen brukte kun 23 trekk på å slå Anish Giri i åpningspartiet av Grand Chess Tour-turneringen i Zagreb. Nordmannen har nå 69 strake partier uten tap. Det har stormet rundt Carlsen de siste dagene.

  Magnus Carlsen
  Foto: Jørund Wessel Carlsen / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal