NM direkte fra Hafjell

Alpint

Oppsummert

 • NM: Finaleomgang: 12.45 Para-slalåm

 • Mot avklaring om norsk VM-søknad

  19. november avgjør Norges Skiforbund om Narvik eller Hafjell/Kvitfjell blir Norges kandidat til å arrangere alpin-VM i 2027. En arbeidsgruppe jobber i disse dager med å vurdere søknadene. Gruppen presenterer sin rapport og anbefaling 12. november.

  Ragnhild Mowinckel
  Foto: Jonathan Nackstrand / AFP
 • Skal bestemme norsk kandidat

  Arrangementssjef Terje Lund i Norges Skiforbund sier at de vil bestemme seg for den norske kandidaten til alpin-VM i 2025 i løpet av slutten av oktober/starten av november. Det skriver avisa Fremover. Da blir det avgjort om Narvik eller Hafjell/Kvitfjell blir foretrukket norsk kandidat.

  Alpin-NM i Narvik
  Foto: Jan-Arne Pettersen
 • Avslører brudd i tåa

  For første gang på nesten fire måneder kunne Henrik Kristoffersen få på seg slalåmstøvlene. Han har slitt med en brukket tå.

  – Det gjør fortsatt vondt, men nå skal jeg reise på søndag og prøve å få fikset støvlene, skriver han på Instagram.

  Laster Instagram-innhold
 • Kristoffersen sliter med vond tå

  Henrik Kristoffersen har vært inne til undersøkelser på Olympiatoppen angående en vond tå. – Han har slått tåa og klarer ikke å få foten i skistøvelen akkurat nå. Han har litt smerter på grunn av hevelsen, sier lege Marc Jacob Strauss til NRK. Han tror ikke dette vil ha noen betydning for oppkjøringen og at dette er noe som vil gå over av seg selv ganske raskt.

  SKI-SLO-FIS-CUP-GIANT-SLALOM-MEN
  Foto: JURE MAKOVEC / AFP
 • Stenger sommerskisenteret

  Galdhøpiggen Sommerskisenter stenger søndag den 22. juli. Det opplyser skisenteret på sin egen Facebook-side. Varme og dårlig snø skal være grunnen.

Nina Haver-Løseth startet meget godt, og hadde et forsprang på 64 hundredeler ved andre mellomtid, men så gikk det galt. Den norske kvinnen kom bak på, var nede i snøen og tapte rundt to sekunder.
Overlegen seier i Kranjska Gora
Komm.: Thomas Lerdahl og Lars Elton Myhre.
Ingen annen nordmenn har klart å vinne OL-gull i utfor før. Mest sannsynlig er dette Svindals siste OL, og derfor smakte gullmedaljen ekstra godt.

Siste nytt

 • RBK-stevning sendt til retten

  Rosenborg Ballklub skal nå offisielt være stevnet for retten, ifølge advokaten til Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun: – Begge stevningene er nå sendt til retten, bekrefter Andreas Messelt Ekker overfor NRK. Organisasjonssjef i RBK, Trond Alstad, sier de ikke har mottatt stevningen. Utover det vil verken han eller styreleder Ivar Koteng kommentere saken.

 • Isco blindtarmoperert

  Real Madrid-stjernen Isco fikk tirsdag diagnosen akutt blindtarmbetennelse og ble innlagt for operasjon, melder NTB. I tillegg til onsdagens bortekamp mot Sevilla mister 26-åringen helt sikkert også helgens byderby mot Atlético Madrid. Ifølge spanske medier regner Real Madrid med å måtte greie seg uten Isco i inntil en måned.

  FBL-EUR-C1-REAL MADRID-ROMA
  Foto: GABRIEL BOUYS / AFP
 • Ex-United-spiller tatt for doping

  Tidligere Manchester United-spiller Giuseppe Rossi har testet positivt på et forbudt medikament, bekrefter antidopingbyrået Nado Italia.

  Prøven skal ha vist spor av en type øyemedisin som kan brukes for å fjerne spor av andre stoffer.

  Rossi er klubbløs, men spilte for Genova da prøven ble tatt i mai.

  Giuseppe Rossi
  Foto: Simone Arveda / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Team Ingebrigtsen