Alpint

Oppsummert

 • 11.55: Slalåm, 2. omgang, kvinner og menn.
 • Direkte fra Hemsedal.
 • VM-komet inn på A-landslaget

  Rasmus Windingstad er blant de seks utøverne som danner neste sesongs A status-landslag i alpint. De tidligere europacup- og verdenscupstatusene er byttet ut med A-, B- og C-status. Forskjellen mellom grupperingene går på rangering.

  Windingstad.
  Foto: Alessandro Trovati / AP
 • VM-komet inn på A-landslaget

  Rasmus Windingstad er blant de seks utøverne som danner neste sesongs A status-landslag i alpint. De tidligere europacup- og verdenscupstatusene er byttet ut med A-, B- og C-status. Forskjellen mellom grupperingene går på rangering. Se laguttaket her.

  Windingstad.
  Foto: Gabriele Facciotti / AP
 • Tar over herrelandslaget

  Steve Skavik er tilbake i Norges Skiforbund og blir ny trener for herrelandslaget i alpint. De siste 11 årene har han vært sportssjef med suksess for alpinsatsingen til Heming IL i Oslo.

 • Mitter slutter som landslagstrener

  Christian Mitter slutter som landslagssjef for de norske alpinherrene. I stedet blir han trener for kvinnelaget til Østerrike. Mitter har fått kritikk for sin lederstil, men sier dette ikke er årsaken til at han flytter.

 • Pris til Jansrud og Svindal

  Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud er kåret til Årets Peer Gynt for sine prestasjoner i alpint. Prisen gis til en person eller institusjon som har markert seg på en positiv måte på det samfunnsnyttige plan, og som har gjort Norge kjent i utlandet.

  Foto: NTB Scanpix
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Laster innhold, vennligst vent..
Sebastian Foss-Solevåg mister staven halvveis i finalen, og taper duellen mot Daniel Yule. Det blir 2–2 i dueller mellom Norge og Sveits, men sveitserne vinner på bedre tid.

Siste nytt

 • Ruud møter tysker i US Open

  Casper Ruud møter tyske Jan-Lennard Struff i første runde i US Open. Det ble klart torsdag kveld. 29-åringen er rangert som nummer 35 i verden. Ruud er rangert som nummer 54 i verden. I 2017 møttes de to i ATP 1000-turneringen i Monte Carlo. Da vant Struff 6-4, 6-4.

  Casper Ruud i aksjon under ATP 250-turneringen Kitzbühel
  Foto: Johann Groder /apa / NTB scanpix
 • Blir likevel ikke Polen-sjef

  To dager etter at Storhamar-trener Arne Senstad ble presentert som ny sjef for Polens kvinnelandslag i håndball, er det klart at han ikke får ta fatt på jobben. Storhamar skriver i en pressemelding at de ikke kan akseptere at han kombinerer de to jobbene. Senstad har ennå ikke offentlig kommentert klubbens avslag.

  Storhamar-trener Arne Senstad
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Wiebes vant åpningsetappen

  Lorena Wiebes vant den første etappen i Ladies Tour of Norway fra Åsgårdstrand til Horten. Værforholdene gjorde det til en svært vanskelig etappe for rytterne. Susanne Andersen ble best av de norske på 6. plass.

Sendeplan

Kl. Program Kanal