Molde HK klar for Eliteserien
Foto: Joachim Borøchstein

Molde HK

 • Kåret til Europas beste

  Molde-trener Helle Thomsen er av Det europeiske håndballforbundet (EHF) kåret til årets kvinnelige håndballtrener i Europa for 2018/19. Dansken får prisen etter at hun i desember ledet det nederlandske landslaget til EM-bronse i Frankrike. Thomsen ble i fjor ansatt som hovedtrener for Molde i den norske eliteserien. Samtidig var hun nederlandsk landslagssjef. – Jeg elsker sporten, og jeg elsker å være trener. Men jeg tror også at de mange lagene jeg har trent har passet godt til meg. Det er også viktig, sier prisvinneren til EHF.

  Helle Thomsen
  Foto: Molde HK
 • Molde HK ligger under ved pause

  Larvik leder 12-10 mot Molde ved pause i kvartfinalekampen i håndball for kvinner. Lagene har vunnet en kamp hver, og det laget som vinner dagens kamp går til semifinalen.

 • Molde må møte Larvik søndag

  Molde tapte 21-17 mot Larvik hjemme i Molde Arena fredag kveld. Det melder Romsdals Budstikke. Molde vant det første oppgjøret i kvartfinalene i sluttspillet på tirsdag, og hadde gått videre med seier i andre oppgjør. I stedet må de nå møte Larvik til en tredje kamp. Hvem som går videre til semifinale avgjøres søndag kveld i Larvik.