Molde Elite

Molde HK Elite

• Molde tapte mot Larvik

Molde Elite tapte mot Larvik i den første kvartfinalekampen i sluttspelet i eliteserien. Larvik leia stort sett heile kampen. Resultatet blei til slutt 35–29 til Larvik.

Dette er den første av tre kampar som Molde Elite skal spele. Runa Heimsjø Sand scora flest mål for Molde Elite og stod for seks av scoringane.

• Molde Elite klatra på tabellen

Handballklubben Molde Elite slo Byåsen 33–27 søndag kveld i siste serierunde. Dei ligg dermed på ein sjuandeplass, og dei åtte beste går vidare til sluttspel.

• Siger til Molde Elite – sikra plass i sluttspelet

Molde Elite vann over Tertnes i kveldens handballkamp. Resultatet blei til slutt 30–28 til moldensarane. Til pause leia Tertnes med tre mål. Dei leia også mykje av andre omgang, men rundt femten minutt ut i omgangen greidde Molde Elite å gå forbi Tertnes. Christine Karlsen Alver scora flest mål for Molde med sju mål.

Med sigeren i boks er Molde Elite også sikra ein plass i sluttspelet. Dei ligg no på ein åttandeplass på tabellen i eliteserien i handball og det er nemleg dei åtte beste laga som går til kvartfinalane i sluttspelet.

Trenar Tor Odvar Moen seier at dette er noko dei har jobba mot.

– Det har vore ei gulrot for oss når vi låg litt lenger nede på tabellen med mindre poeng. No blir det spennande kven vi møter, seier han.

Tor Odvar Moen, Moldetrenar
  • Molde Elite med seier

Molde vant 32–29 over Romerike Ravens i kveldens eliteseriekamp. Toppscorer ble Christine Karlsen Alver som stod for 9 av målene.

• Kapteinen forlater Molde Elite

Kaptein i Molde Elite, Sherin Obaidli, forlater klubben for spill i Romania. Det melder klubben selv i en pressemelding.

Obaidli har vært kaptein for laget i åtte sesonger nå, men sier at hun er klar for en ny utfordring. Fra høsten av skal hun spille for Gloria Buzau i Romania.

– Ikke bare på banen, jeg føler jeg trenger å bli utfordret på flere plan – også utenfor håndballbanen. Nytt land, nytt lag, annen kultur. Jeg må kort sagt komme meg ut av komfortsonen for en periode, sier Obaidli i pressemeldingen.

Hun startet i Molde HK allerede som 12-åring, men har også vært innom Sola. De siste årene har hun hatt en sentral rolle i Molde Elite, og vært en av toppscorerne til laget.

I Romania blir Obaidli lagvenninne med Christine Karlsen Alver, som også har spelt for Molde Elite frem til nå.