Molde HK klar for Eliteserien
Foto: Joachim Borøchstein

Molde HK

 • Ny målvakt for Molde HK Elite

  Målvakt Ine Karlsen Stangvik (28) bytter klubb til Molde HK frå 1. desember. Ho kjem frå franske Besancon og har skrive kontrakt til sommaren 2020. Stangvik har tidlegare spelt for toppklubbar i Noreg, Danmark og Frankrike.

  Ine Karlsen Stangvik
  Foto: Njård.no
 • Molde tapte i Fredrikstad

  Fredrikstad slo Molde 28-24 i en eliteseriekamp i håndball for kvinner i kveld. Uten poeng med i bagasjen hjem fra Østfold blir Molde stående på 7 poeng og en 8. plass på tabellen etter årets siste kamp. Eliteserien i håndball tar nå pause til 13. januar, da Molde møter serieleder Vipers Kristiansand på hjemmebane.

 • Helle Thomsen fortsetter

  Molde HK Elite og trener Helle Thomsen er blitt enige om en ny kontrakt som i første omgang strekker seg fram til sommeren 2020. Helle Thomsen hadde i utgangspunkt kontrakt fram til desember, men både trener, spillere og klubb har et felles ønske om å bygge videre på prosjektet som ble startet i høst, skriver klubben i en pressemelding. Både trener og klubb ser for seg at kontrakten kan forlenges ytterligere.

 • Tapte mot bunnlaget

  Molde HK Elite tapte årets siste hjemmekamp 26–21 mot seriens bunnlag, Gjerpen. Vilde Nerås ble kåret til Moldes beste. Neste kamp for Molde blir onsdag mot Fredrikstad på bortebane.