NRK Meny

Molde HK

 • Etterlengtet Molde-seier

  Molde slo Glassverket 28-24 i en kamp i kvinnenes eliteserie i håndball onsdag kveld. Molde har hatt en vansklig periode med fem strake tap i serien, men med kveldens seier er laget tilbake på 8. plass på tabellen. Mona Obaidli ble lagets toppscorer i kveld med sine 7 mål.

 • Tomålstap for Molde

  I ein svært spennande kamp slo Sola Molde 27-25 i eliteserien i handball i dag. Laga fulgte kvarandre tett gjennom heile kampen og veksla på å ha leiinga. Molde ligg på 8.plass i eliteserien.

 • Molde i ledelsen ved pause

  I eliteserien i håndball leder Molde 11-9 i bortekampen mot Sola. Det har vært en jevn førsteomgang, der Molde har ledet med et eller to mål store deler av omgangen.

 • Jevnt mellom Sola og Molde

  I håndballens eliteserie er det nå svært jevnt mellom hjemmelaget Sola og bortelaget Molde. Etter 10 minutters spill er stillingen 3-3

 • Kaller inn til pressekonferanse

  Molde HK kaller inn til pressekonferanse på Idrettens Hus i Molde fredag ettermiddag. Temaet for pressekonferansen er skaden Anniken Obaidli fikk under kampen mot Storhamar, og hva hun tenker om veien videre. Obaidli skal ha tatt en avgjørelse om sin handballfremtid.

  Anikken Obaidli
  Foto: Roar Strøm / NRK