NRK Meny
Molde HK klar for Eliteserien
Foto: Joachim Borøchstein

Molde HK

 • Ny spelar til Molde Elite

  Vilde Rønningen (18) frå Levanger har signert for handballklubben Molde Elite. Strekspelaren har spelt for Levanger handballklubb dei to siste sesongane. Moldetrenar Magnus Johansson seier i ei pressemelding at han er glad for å få Rønningen med på laget. – Ho er ein stor strekspelar med ei fin kjensle for spelet og som er god på å ta imot ballen.

  Vilde Rønningen
  Foto: Molde Elite
 • Ny spiller til Molde HK

  Martine Smeets har skrevet under en kontrakt med Molde HK for de to kommende sesongene. 28-åringen fra Nederland kommer fra spill i den tyske toppklubben Bietigheim. Hun har erfaring både fra mesterligaen og landslagsspill, og trener Magnus Johansson mener hun er et veldig bra tilskudd til Molde-laget. – Klubbens ambisjoner og planer trigger meg veldig, sier Smeets gjennom en pressemelding fra klubben.

 • Ny spiller til Molde HK

  Mille Heick Hundahl (27) fra Danmark er klar for Molde Håndballklubb den kommende sesongen. Hundahl er venstrehendt høyrekant og har siden 2015 spilt for Mesterligaklubben SG BBM Bietigheim i Tyskland. Hundahl har skrevet kontrakt med Molde HK for 2 år.

 • Tap for Molde HK

  I årets siste kamp tapte Molde HK 34–31 mot Stabæk på Nadderud arena. Tross i at det ble tap, blir det eliteseriespill også neste sesong.