NRK Meny
Molde HK klar for Eliteserien
Foto: Joachim Borøchstein

Molde HK

 • Bytte av målvakt i Molde

  Målvakt Lærke Sofie Sørensen og Molde HK har blitt einige om å avslutte kontrakten etter årets sesong. Bakgrunnen er at Sørensen ønskjer å flytte tilbake til Danmark og vil fortsette si handballkarriere der. Ho blir erstatta av Mie Sørensen (23) frå Nykøbing Falster. Ho har tidlegare spelt for Aalborg, Sønderjyske og Viborg. Det skriv Molde Handball i ei pressemelding.

 • Tap for Molde Elite

  Larvik vann 33–26 over Molde Elite i kveldens kamp. Damelaget til Molde handball greidde ikkje å halde følge med Larvik som leia med ti mål til pause. Stillinga var då 21–11. Molde Elite ligg no på kvalikplass på tabellen.

 • Reddet inn til uavgjort

  Molde HK Elites Ragnhild Valle Dahl satte ballen i nettet i siste sekund og klarte uavgjort 27–27 mot Fredrikstad i dagens eliteseriekamp. Molde lå under nesten hele kampen og måtte jage Fredrikstad, som ligger på en femteplass på tabellen. 14. mars møter Molde-laget Larvik, som ligger på en andreplass. Med dagens resultat holder Molde seg over nedrykksstreken, og ligger nå på en niende plass. Bildet er tatt fra da laget rykket opp i eliteserien i fjor.

  Molde HK klar for Eliteserien
  Foto: Joachim Borøchstein
 • Tap for Molde HK

  Molde HK tapte eliteseriekampen mot Storhamar i Boligpartner Arena på Hamar i kveld. Tabelltrear Storhamar vart for sterke og stillinga enda til slutt på 27–19.