Serielederen ble et nummer for stor

Molde sine handballdamer har hatt en knallstart på sesongen, men serielederen på bortebane ble for sterk.

Sherin Obaidli scorar

ARKIVBILDE: Molde holdt følge med Vipers til stillinga 6-6.

Molde hadde vunnet to kamper og spilt en uavgjort så langt denne sesongen før søndagens bortekamp mot serieleder Vipers Kristiansand.

Og Molde startet friskt. De første minuttene holdt de følge med Vipers. Men etter 12 minutters spill, på stillingen 6–6 fikk Molde to kjappe utvisninger. Det snudde kampen og Molde kom aldri helt opp i ryggen igjen.

Vipers utnyttet overtallsspillet til å ta en tremålsledelse, og før omgangen var over hadde Vipers gått opp til 15–9.

I andre omgang fortsatte det å butte imot for Molde.

Etter 8 minutters spill i andre omgang hadde Vipers gått opp til 21–10. Ledelsen doblet seg altså på 8 minutter. Molde tok timeout, men heller ikke det hjalp.

Halvveis i omgangen var det tydelig at Molde-spillerne var frustrerte. Da hjalp det ikke at Vipers satte inn en flyger fra ving og økte til 23–10.

Kampen endte 31–16.