Sigrid Raabe
Foto: Aleksander Båtnes / NRK

Sigrid Solbakk Raabe

Oppsummert

Sigrid Solbakk Raabe, kjent under artistnamnet Sigrid, er ein songar og låtskrivar frå Ålesund i Norge.

 • Sigrid nådde ikke opp

  Sigrid Raabe fra Ålesund nådde ikke opp i kampen om prisen for Årets låt under P3 Gull lørdag kveld. Hun var nominert for låta "Mirror". Chris Holsten vant både prisen for Årets låt og som Årets artist. Sigrid opptrådte live under arrangementet.

  Sigrid Raabe
  Foto: Frode Berg / nrk
 • Sigrid til Moldejazz 2022

  Ålesunds-artisten Sigrid er klar for neste års Moldejazz. Festivalsjef Mariann Bjørnelv seier Sigrid har stått på ønskelista til festivalen i mange år. Sigrid er den første av tre artistar som er klar for utandørskonsert på Romsdalsmuseet 20.jui. Det er førebels ikkje klart kor mange konsertdagar det blir i Moldejazz 2022.

  Sigrid Raabe
  Foto: Frode Berg / nrk
 • Betalte tilbake koronatilskot

  Popartisten Sigrid Solbakk Raabe frå Ålesund har betalt tilbake 3.25 millionar kroner, som ho fekk som kompensasjon for avlyste konsertar i 2020, skriv VG.

  – Vi søkte på støtteordninga på eit tidspunkt der det var stor usikkerheit rundt korleis 2020 kom til å gå. Då vi såg at vi likevel ville gå med overskot i 2020 valde vi å betale støttebeløpet tilbake, skriv Håkon Raabe, far til Sigrid og styreleiar i Sala Music, i ein e-post til avisa.

  Sigrid vant i kategorien Popartist
  Foto: Gonzales Photo/Tord Litleskare
 • Sigrid med et godt år i fjor

  Sangartisten Sigrid Solbakk Raabe fra Ålesund hadde i fjor inntekter på over 30 millioner kroner fra konserter og opptredener i inn- og utland. Årsresultatet endte på 5,06 millioner, som var over dobbelt så høyt som året før. Ifølge tall E24 har studert, tok Sigrid ut en million kroner i lønn.

  Sigrid Raabe
  Foto: Frode Berg / NRK

Sigrids hyllest til Ålesund ble BBCs «OL-låt»

Artisten Sigrid mottok prisen som Årets Spellemann under innspilling av Lindmo.

Sigrid om «Årets Spellemann»: – Et stort lys i rare tider

Sigrid Raabe fra Ålesund fikk prisen som Årets nykommer under utdeling av Spellemannprisen søndag.
Konferansier David Oyelowo var raus med komplimentene da han introduserte den norske artisten Sigrid under Nobelkonserten mandag.