Sigrid Raabe
Foto: Aleksander Båtnes / NRK

Sigrid Solbakk Raabe

Oppsummert

Sigrid Solbakk Raabe, kjent under artistnamnet Sigrid, er ein songar og låtskrivar frå Ålesund i Norge.

 • Kjenner tempoet på kroppen

  Artisten Sigrid Solbakk Raabe spiller på noen av verdens største scener og musikkfestivaler. I kveld var hun i Oslo for å spille på Øyafestivalen. Hun merker det høye tempoet på kroppen.

 • Sigrid på Rolling Stones-liste

  Popartisten Sigrid Solbakk Raabe er på Rolling Stone si liste over dei 50 beste albuma så langt i 2019. Nettstaden er full av lovord om Sigrid sitt debutalbum, som er i selskap med blant anna Bruce Springsteen, Ariana Grande og Beyonce på albumlista.

  Sigrid. P3 Gull 2018
  Foto: Xueqi Pang / NRK P3
 • Vart heidra av ordføraren

  Ordføraren i Ålesund, Eva Vinje Aurdal (Ap), inviterte musikkartisten Sigrid Solbakk Raabe til lunsj i dag. Ordføreren ville heidre artisten som har hatt eit stort internasjonalt gjennombrot. – Ho har profilert byen både nasjonalt og internasjonalt og Ålesund er stolt av ho, seier Aurdal.

  Heider til Sigrid
  Foto: Hans-Olav Landsverk / NRK
 • – Ambassadør for Ålesund by

  Sigrid Solbakk Raabe, også kjend under artistnamnet Sigrid, får gåve frå ordførar i Ålesund, Eva Vinje Aurdal, for å vere ein god ambassadør for Ålesund. – Sigrid er ein fantastisk artist og ei godt forbilde. Ho har profilert byen både nasjonalt og internasjonalt og Ålesund er stolt av ho, seier Aurdal.

 • Sigrids 3. konsert også utsolgt

  Også ekstra ekstrakonserten Sigrid skal ha på Terminalen i Ålesund i oktober er nå utsolgt, melder Tikkio. Konserten ble satt opp tidligere i dag, etter at billettene til både konserten og ekstrakonserten ble solgt ut på få minutter.

Sigrid Raabe fra Ålesund fikk prisen som Årets nykommer under utdeling av Spellemannprisen søndag.
Konferansier David Oyelowo var raus med komplimentene da han introduserte den norske artisten Sigrid under Nobelkonserten mandag.