Broiler på Jugendfest
Foto: Sara Lovise Roaldseth / NRK

Momentium

 • Tror folk vil komme fra hele landet

  Momentium forventer stor rift om billettene etter at det tirsdag ble kjent at Green Day spiller på Color Line Stadion i Ålesund i mai 2020. Ålesund er eneste stoppested i Norge på verdensturneen til bandet som slo gjennom i 1994. Siden da har bandet solgt 80 millioner album. – Vi forventer mange tilreisende, både fra Norge og utlandet, sier Terje Erstad i Momentium.

  Green Day kommer til Ålesund. Terje Erstad og Ante Giskeødegård
  Foto: Silje Steinnes Bjerknes / NRK
 • Green Day er bekreftet

  På en pressekonferanse på Color Line stadion bekrefter Momentium at det er Green Day som skal holde konsert i Ålesund 31. mai 2020. Konserten i Ålesund blir eneste stoppested i Norge for det verdenskjente bandet. – Vi er skikkelig stolte over å ha fått selveste Green Day til Ålesund. Vi snakker om et av verdens aller største band, sier Ante Giskeødegård i Momentium. Dette er første gang Green Day spiller utenfor Oslo når de er i Norge.

  Green Day
  Foto: Pamela Littky
 • Ny storkonsert til Ålesund

  Konsertarrangøren Momentium skal tirsdag kveld annonsere ny storkonsert i Ålesund. Sunnmørsposten erfarer at det er punkrockbandet Green Day som kommer til sunnmørsbyen 31. mai neste år. Det amerikanske bandet er et av verdens mestselgende i sin sjanger.

  Green Day
  Foto: K&U / K&U
 • Godt i rute til Jugendfest

  I helga er det klart for musikfestivalen Jugendfest i Ålesund. Det er venta at rundt 25.000 personer tar turen innom i løpet av helga. Presseansvarlig Terje Erstad sier de ikke er klare til morgendagen, men er godt i rute: – Festivalen ser ut som en byggeplass nå, men det er slik det skal være. Det er rigging av scene og barer. Målet er få det meste på plass i kveld, men vi er godt i rute, sier Erstad. Ellie Goulding, TIX og Karpe (bildet) er blant artistene som skal opptre i helga.

  Karpe på Øya 2019
  Foto: Kim Erlandsen / NRK