Hopp til innhold
Jugendfest 2018
Foto: Jørgen Wear / NRK

Jugendfest

 • Westlife til Jugendfest

  Et av de største boybandene gjennom tidene er bekreftet til Jugendfest fredag 19. august i Ålesund.
  – Dette er stort og vi har tro på at den irske gruppa treffer bredt blant sunnmøringene. Publikum kan glede seg til låter som «If I Let You Go», «My Love», «Swear It Again» og mange flere. Det blir garantert allsang på stadion denne augustkvelden, forteller arrangøren.

  Jugendfest arrangeres 19.-20. august på Color Line Stadion. Fra før er det annonsert at G-Eazy, Steve Aoki, Toto, Rae Sremmurd, Dagny, Ballinciaga & Roc Boyz, Victor Leksell, Rotlaus, Synne Vo og Live Hanken opptrer på festivalen.

  Westlife
  Foto: Westlife press
 • Får prikkar av kommunen

  Momentium Live får prikkar av kommunen etter ein skjenkekontroll på Jugendfest i Ålesund. Dette melder smp.no. Arrangøren får to prikkar for brot på alkoholforskrifta som seier at personar som er openbert påverka av rusmiddel ikkje må få adgang til skjenkestaden.

  Jugendfest i Ålesund 26.november 2021
  Foto: Synnøve Hole / NRK
 • Skal diskutere Kamelen-konsert

  Marcus Kabelo Møll Mosele, også kjent som rapperen Kamelen, er varetektsfengslet for ran i fire uker. Mosele erkjenner ikke straffskyld. Fra 2016 til 2018 sonet Mosele 20 måneder i fengsel for en rekke voldsepisoder. Artisten er en av de som er planlagt til å opptre på Jugendfest 2020. Presseansvarlig Terje Erstad sier det er for tidlig å si hva dette har å si for festivalen. – Vi har ikke rukket å ta en ordentlig diskusjon på det, men vi må ta stilling til det når vi har fått mer informasjon.

 • Sigrid til Jugendfest

  Sigrid spiller på Color Line stadion i Ålesund neste år. Sigrid er blitt utpekt til BBC Music’s Sound of 2018, og er å finne på Billboards liste for «100 best songs of 2017». Hun har mottatt en rekke priser og har spilt utsolgte konserten rundt om i verden. I august skal hun opptre på Jugendfest 2020.

  Sigrid Raabe
  Foto: Øyvind Sandnes / NRK