Jugendfest 2018
Foto: Jørgen Wear / NRK

Jugendfest

 • Jugendfest er i gang

  Jugendfest er nå i gang i Ålesund. De første artistene har alt inntatt scenen og tusener har allerede ankommet Color Line stadion der to-dagers festivalen arrangeres.

  Jesper Jenset under Jugendfest 2019
  Foto: Frode Berg / NRK
 • Travel helg i vente

  Legevakta i Ålesund set inn ekstra mannskap for å vere klare for musikkfestivalen Jugendfest, fredag og laurdag. Festivalhelga går for å vere den travlaste i året for dei tilsette på legevakta. Fleire av dei som treng legehjelp er mindreårige, seier overlege på legevakta, Aleksander Linge Sommerdalen. Han rår foreldre til planlegge med ungdommane før dei drar på festivalen.

  Legevakt
  Foto: Haavard Jangaard Strand / NRK
 • Godt i rute til Jugendfest

  I helga er det klart for musikfestivalen Jugendfest i Ålesund. Det er venta at rundt 25.000 personer tar turen innom i løpet av helga. Presseansvarlig Terje Erstad sier de ikke er klare til morgendagen, men er godt i rute: – Festivalen ser ut som en byggeplass nå, men det er slik det skal være. Det er rigging av scene og barer. Målet er få det meste på plass i kveld, men vi er godt i rute, sier Erstad. Ellie Goulding, TIX og Karpe (bildet) er blant artistene som skal opptre i helga.

  Karpe på Øya 2019
  Foto: Kim Erlandsen / NRK
 • TIX til Jugendfest

  Den norske artisten, produsenten og låtskriveren Andreas Haukeland, mest kjent som TIX, er klar for årets Jugendfest. Det opplyser Momentium på Facebook. Fra før av er det klart at artister som Ellie Goulding, Karpe, Julie Bergan, Side Brok og Sirkelsag og Martin Garrix også spiller på festivalen.

  Andreas Haukeland (TIX)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix