Rullekake
Denne gylne rullekaken er fylt med multekrem og har fått en topping av multesaus og mandler.
Multer og ost i skjønn forening
De rørte multene gir chevrerullene den gode sødmen som passer så godt til ost. Dette er en perfekt liten forrett eller smårett til kveldskosen.
Perfekt festdessert
Det blir ekstra stas med sesongens gull i en skikkelig festdessert.
Mesterkokkens mandelkake
Stjernekokken bruker rørte multer som hever denne saftige, gode mandelkaken til nye høyder.
Tradisjonelt
En helt enkel, tradisjonell multekrem er favoritten til mange.
Dessert med multer og krokan
Høstens gull passer godt sammen med rørospudding som er basert på tjukkmjølk fra Røros. Desserten får et dryss av krokan på toppen.
Sesongens multer i en deilig suppe
Suppen kan serveres varm, lun eller kald. Den kan brukes både til forrett og dessert.
Lekker dessert
Panna cotta med multer, lemoncurd og makroner. Dette krever litt arbeid, men er vel verdt innsatsen.