Slik gjør du
Sjokoladekrem
Finhakk sjokoladen og legg den i en bolle. Varm opp fløten i en kjele. Hell den varme fløten over sjokoladen og rør til sjokoladen smelter. Rør inn eggeplommen, slik at det blir en glatt krem.
Molte- og pasjonsfruktkaramell
Del pasjonsfruktene i to og ta ut innmaten. Smelt sukkeret i en panne på komfyren. Vær forsiktig så den ikke blir brent. Rør innmaten fra pasjonsfrukten i det smeltede sukkeret. Hell i molter og slå av varmen. Obs! - dersom du har en tradisjonell komfyr, må du trekke pannen til side så ikke desserten blir brent. Moltene skal bare småkoke! Rør moltene så de blandes med sukker og pasjonsfrukt.
Servering
Hell molte- og pasjonsfruktkaramellen over i serveringsskåler. Legg en klatt sjokoladekrem på toppen og pynt med hakkede mandler. Server!
Tips
Niklas serverer disse rettene først:
Forrett:
Hovedrett: