Fedon med serie i nett-tv

Fedon er her med sin nye serie «Mat for bedre helse» i nett-tv.

Mat for bedre helse med Fedon Lindberg
Foto: Erik Hannemann

Fedon Lindberg, lege og kostholdsekspert, er kjent for de fleste. Nå kan du også se ham her på nrk.no/puls.

I høst kan du følge ham i nett-tv der han vil gi deg tips om mat for bedre helse. Fedon tar blant annet for seg temaer som fett, antioksidanter og mat som medisin. I tillegg får du flere gode oppskrifter.

– Oppskrift på Greske kjøttkaker

Forskere mener å ha kommet fram til maten som kan forlenge livet ditt og redusere risikoen for hjertesykdommer. Fedon gir deg oppskriften i dette innslaget.

– Spis dette og lev lenger: Denne maten forlenger livet

Se også tidligere «webisoder»:

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.