Fedon med serie i nett-tv

Fedon er her med sin nye serie «Mat for bedre helse» i nett-tv.

Mat for bedre helse med Fedon Lindberg
Foto: Erik Hannemann

Fedon Lindberg, lege og kostholdsekspert, er kjent for de fleste. Nå kan du også se ham her på nrk.no/puls.

I høst kan du følge ham i nett-tv der han vil gi deg tips om mat for bedre helse. Fedon tar blant annet for seg temaer som fett, antioksidanter og mat som medisin. I tillegg får du flere gode oppskrifter.

– Oppskrift på Greske kjøttkaker

Forskere mener å ha kommet fram til maten som kan forlenge livet ditt og redusere risikoen for hjertesykdommer. Fedon gir deg oppskriften i dette innslaget.

– Spis dette og lev lenger: Denne maten forlenger livet

Se også tidligere «webisoder»:

TV og radio

Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Norsk dokumentarserie. I tre månender har de 8 ungdommene hatt samtaleterapi med psykolog Peder Kjøs, og sammen har de funnet veier for å endre livene sine. Psykolog Peder Kjøs og gruppa trener Trine i å tørre å være seg selv. Malin gjør store fremskritt, og Kira med ME kjenner energien komme litt tilbake. Fredrik kommer frem til en løsning han vil prøve på. (8:8)