Oppskriftene finner du i innslagene, som du kan høre ved å klikke på lenkene under.
Del 1:
Seifilet i tomatsaus. Foto: Per Kristian Johansen, NRK
Seifilet i tomatsaus
Det tar så lang tid å lage skikkelig middag, sier folk, men Inge Johnsen har en boks tomater og en seifilet, som han tilbereder til en utsøkt middag på under 10 minutter.
Del 2:
Kyllingsuppe. Foto: Per Kristian Johansen, NRK
Kyllingsuppe
- Kjempegodt med kyllingsuppe med pasta og grønnsaker, sier Tron Soot-Ryen.
Før det har gått 10 minutter, har Inge Johnsen laget middag for to.
Del 3:
Saltlapskaus. Foto: Per Kristian Johansen, NRK
Saltlapskaus
Radiokokk Inge Johnsen og Tron Soot-Ryen sloss mot klokka i dag også, og lærer oss hvordan det er mulig å lage saltlapskaus på en ny måte – på under 10 minutter.
Del 4:
Torskefilet i rømmesaus. Foto: Per Kristian Johansen, NRK
Torskefilet med rømmesaus
Tron har fått utdelt grønnsaker som han finkutter, mens Inge tilbereder saus og torskefilet.
På 9 minutter har de laget torskefilet med rømmesaus, - middag for to.
Hør: Torskefilet med rømmesaus
Del 5:
Nakkekotelett. Foto: Per Kristian Johansen, NRK
Nakkekoteletter
Tron lager salat mens Inge steiker nakkekoteletter med sennep, soyasaus, appelsinjuice og kapers.
- Mye smak og kraftig kost, sier Tron.
Del 6:
Steinbit med pasta. Foto: Tron Soot-Ryen, NRK
Steinbit med pasta
På 9 minutter lager Inge og Tron soyastekt steinbit med avocado og tagliatelle.
- Det høres avansert ut, men det er ikke så fryktelig vanskelig, sier Inge.
Del 7:
Fiskegryte. Foto: Tron Soot-Ryen
Fiskegryte
Fisk, løk, sjampinjong, tomater og grønnsaksblanding er mye sunnere enn ferdigpizza og pølse med brød, og går like fort å lage.
- Men ikke kok fisken for mye, advarer Inge.
Del 8:
Risotto. Foto: Tron Soot-Ryen, NRK
Risotto
Ris spiller hovedrollen når radiokokk Inge Johnsen og Tron Soot-Ryen lager mat på 10 minutter. Denne italienske klassikeren kan fint lages i en fei, med litt juks underveis.
Del 9:
Røkt torsk med ost. Foto: Tron Soot-Ryen, NRK
Røkt torsk med ost
Røkt torsk med honning-glasserte grønnsaker, gratinert med jarlsbergost, og med bacon på toppen er enkelt og godt.
- Og veldig næringsrikt, sier Inge.
Del 10:
Pannebiff. Foto: Tron Soot-Ryen, NRK
Pannebiff
På ti minutter, pluss noen til, har Inge og Tron laget pannebiff med potet, grønnsaker og salat.
- Saftig og godt, sier Tron.
Del 11:
Svinekjøttwok. Foto: Tron Soot-Ryen, NRK
Svinekjøttwok
Wok av ferdig strimlet svinekjøtt og reker med ferdig oppskjærte grønnsaker og kokt pasta er friskt, sundt, godt og enkelt.
- Det er oppmuntrende å spise sånnt, sier Tron.
Tilrettelagt for web av Per Kristian Johansen.
Norgesglasset NRK P1