Hopp til innhold
Justin Bieber på scenen på Leangen i Trondheim
Foto: Morten Andersen / NRK

Justin Bieber

Oppsummert

7. august holder den kanadiske artisten Justin Bieber konsert på Leangen travbane i Trondheim foran 40.000 publikummere.

 • 40.000 på Bieber-konsert i Trondheim

  Den kanadiske superstjernen Justin Bieber gikk på scenen på Leangen i Trondheim klokka 21.20 foran for 40.000 publikummere. Konserten ble utsolgt kort tid etter at billettene ble lagt ut for salg i november i fjor.

 • Elsparkesyklist kjørte på barn

  En svært beruset elsparkesyklist har kjørt på et barn utenfor konsertområdet på Leangen i Trondheim der Justin Bieber i kveld holder konsert. Politiet i Trøndelag opplyser at en mann i 20-årene er pågrepet. Barnet som er 11 år, får tilsyn av helsepersonell på stedet.

  Elsparkesyklisten hadde tidligere på kvelden blitt bortvist fra Justin Bieber konserten på grunn av beruselse.

  – Vedkommende har i etterkant kommet tilbake på en elsparkesykkel og det endte opp med at han kjørte på en 11 år gammel gutt, opplyser Roger Mogstad, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt.

  Pårørende er varslet, og gutten har bare fått noen skrubbsår.

  Politiet tar beslag på førerkortet til elsparkesyklisten, og det vil bli opprettet en straffesak i den sammenheng.

 • Justin Bieber på kafé i Trondheim

  Justin Bieber er observert på Godt Brød i Trondheim sentrum. Bilder av at han og kona, Hailey Bieber, kjøper kaffe på kafeen ble først publisert av Dagbladet, som i tillegg publiserte en video av Bieber som forlater bakeriet.

  Flere personer sto utenfor for å få sett popstjernen, og 28-åringen svarte med et peace-tegn før han ble plukket opp av en bil.

 • Ekstra togavgang fra Leangen i morgen

  SJ Norge setter opp en ekstra togavgang fra Leangen stasjon etter Justin Bieber konserten på søndag, med avgang fra Leangen stasjon kl. 23:40 mot Steinkjer. Det skriver de i en pressemelding.

  Det er 2,6 km å gå fra konsertarenaen til Leangen stasjon.

  – For øvrig kjører vi alle de ordinære togavgangene begge veier mellom Steinkjer – Trondheim S – Heimdal – Melhus – Lundamo/ Ler på Trønderbanen i morgen med den nye togtypen vår, slik at så mange som mulig skal få plass, skriver de.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no