Hopp til innhold
Justin Bieber på scenen på Leangen i Trondheim
Foto: Morten Andersen / NRK

Justin Bieber

Oppsummert

7. august holder den kanadiske artisten Justin Bieber konsert på Leangen travbane i Trondheim foran 40.000 publikummere.

  • Justin Bieber selger musikkatalogen

    Popstjernen Justin Bieber selger rettighetene til musikken sin til Hipgnosis Songs Capital.

    Det melder nyhetsbyrået AFP, som viser til en uttalelse fra partene. Salgssummen skal være på over 200 millioner dollar, en sum som tilsvarer tett opptil 2 milliarder norske kroner.

    Oppkjøpet er det største for Hipgnosis Songs Capital så langt. I 2022 kjøpte selskapet rettighetene til Justin Timberlakes musikk i en avtale verdt omkring en milliard norske kroner, ifølge Wall Street Journal.

    28 år gamle Bieber blir dermed medlem av en eksklusiv klubb av artister som har tjent store summer på salg av rettigheter – blant dem storheter som Bruce Springsteen og Bob Dylan.

    (NTB)

    jb
    Foto: ANGELA WEISS / AFP
  • 40.000 på Bieber-konsert i Trondheim

    Den kanadiske superstjernen Justin Bieber gikk på scenen på Leangen i Trondheim klokka 21.20 foran for 40.000 publikummere. Konserten ble utsolgt kort tid etter at billettene ble lagt ut for salg i november i fjor.

  • Elsparkesyklist kjørte på barn

    En svært beruset elsparkesyklist har kjørt på et barn utenfor konsertområdet på Leangen i Trondheim der Justin Bieber i kveld holder konsert. Politiet i Trøndelag opplyser at en mann i 20-årene er pågrepet. Barnet som er 11 år, får tilsyn av helsepersonell på stedet.

    Elsparkesyklisten hadde tidligere på kvelden blitt bortvist fra Justin Bieber konserten på grunn av beruselse.

    – Vedkommende har i etterkant kommet tilbake på en elsparkesykkel og det endte opp med at han kjørte på en 11 år gammel gutt, opplyser Roger Mogstad, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt.

    Pårørende er varslet, og gutten har bare fått noen skrubbsår.

    Politiet tar beslag på førerkortet til elsparkesyklisten, og det vil bli opprettet en straffesak i den sammenheng.

  • Justin Bieber på kafé i Trondheim

    Justin Bieber er observert på Godt Brød i Trondheim sentrum. Bilder av at han og kona, Hailey Bieber, kjøper kaffe på kafeen ble først publisert av Dagbladet, som i tillegg publiserte en video av Bieber som forlater bakeriet.

    Flere personer sto utenfor for å få sett popstjernen, og 28-åringen svarte med et peace-tegn før han ble plukket opp av en bil.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no