Tørste trålergaster stakk av med ølfat Mens midnattssola pyntet fjellene rundt Honningsvåg, ruslet to russiske trålergaster ut av puben med et 30-liters ølfat på slep. Oppmerksomme politibetjenter ante uråd, og tok affære. Av Allan Klo
Dette er ikkje frostvæske - det er vin Åge Folkestad lanserer ein ny vin i Noreg. Du har truleg ikkje sett liknande, for den er nemleg blå. Av Emilie Gjengedal Vatnøy og Malin Kjellstadli Korsnes
Vi forstår ikke bæra! Bærplukkere er en utdøende rase her i landet, men det er fortsatt noen ildsjeler som tar seg ut i skog og mark. Norgesglasset ble med Torgeir Gunleiksrud på bærtur. Av Rune Håkonsen
Smaken av fisk Smaken av Norge er smaken av fisk. Av Per Kristian Johansen Hasselberg og Tron Soot-Ryen
Mat for vinterkulda Radiokokk Inge Johnsen og Tron Soot-Ryen er i gang igjen. Denne gang med mat for mørke vinterdager, og med tips om utradisjonelle måter å spise julemat på. Av Per Kristian Johansen Hasselberg
Urteskolen Forsommeren er tida da det spirer og gror i hagen. Stadig flere koser seg med å dyrke egne urter, og de er best på denne tida. Har man ikke urtebed, har mange butikker etter hvert friske urter. I sine nye programmer i serien "Smaken av Norge" skal radiokokk Inge Johnsen og Tron Soot-Ryen komme med tips og råd om bruk av urter i maten.
Smaken av Norge på 10 minutter Trenger det å ta lang tid å lage "ordentlig" middag? Nei, mener radiokokk Inge Johnsen og Tron Soot-Ryen. Det går an å lage god, sunn og velsmakende middag på 10 minutter. I alt 11 middagstips får du, - skjønt det er ikke alltid Inge Johnsen blir ferdig før klokka passerer ti minutter.
Smaken av Norge Har du glemt hvordan mor og bestemor laget mat. Radiokokk Inge Johnsen og Tron Soot-Ryen er klar med en ny serie der de skal vise hvor enkelt det er å klare seg uten poser og ferdigmat.