Hopp til innhold

Knalltall for ny Skam-episode

På under et døgn har nesten en halv million unike brukere vært innom og sett den første episoden av sesong 3.

På under et døgn har nesten en halv million unike brukere vært innom og sett den første episoden av sesong 3.

Episode 1 av Skam 3 er på vei mot å sette nye rekorder.

Siden episoden ble lagt ut klokken 01.05 i natt har rundt 450.000 unike brukere vært innom og sett episoden. Det er P3-sjef Håkon Moslet veldig godt fornøyd med.

– Vi er kjempefornøyd med responsen. Det er helt fantastiske tall. Folk er tydeligvis fortsatt opptatt av Skam og det er mange som er glade for at serien er tilbake, sier han.

Du kan se episoden og flere klipp her.

– Det ser vi også i den store aktiviteten som er i kommentarfeltene og folk engasjerer seg i serien og tematikken.

1 000.000 unike brukere på en uke

Håkon Moslet

Håkon Moslet sier tallene er fantastiske så langt.

Foto: Per Christian Gråberg / NRK

Moslet forteller at de ikke har operert med noen forventinger når det gjelder tall på første episode. Men understreker igjen at det ikke er noen tvil om at dette er gode tall.

– Tidligere har vi på det meste hatt 1 000.000 unike brukere på en uke under de avsluttende episodene av sesong 2, men dette er altså halvparten av det på under et døgn, sier Moslet.

Han sier at de kunne se mye aktivitet på siden allerede da første episode ble lagt ut i natt, og at det tok seg massivt opp på formiddagen i dag. F

ortsetter det sånn kan episoden sette rekorder når det gjelder unike brukere. Moslet sier de ikke var bekymret for at folk var lei av Skam før den nye sesongen kom i gang.

– Gleder oss til fortsettelsen

– Vi har ikke fryktet noe som helst. Vi har jobbet med sesong 3, fordypet oss i tematikken, og gledet oss. Julie har skrevet et fantastisk manus og det har kommet inn noen nye skuespillere som vi tror vil tilføre serien en hel del, sier P3-sjefen.

– Vi er godt rustet foran den nye sesongen og gleder oss til fortsettelsen. Å se disse tallene i dag er både tilfredsstillende og gøy.

Kulturstrøm

  • «Underholdende, dog noe underveldende debut»

    – Albumets tittel og gjennomgående tematikk handler om forhold som visner bort. Selv om man som lytter ikke sitter igjen med en klar følelse av hvilke forhold det hintes til, er det ingen tvil om at Blackie ser på disse bruddene som høyst nødvendige, skriver NRK P3-kritiker Even Samir Kaushik i sin anmeldelse av debutalbumet til Blackie.