Hopp til innhold

De første minuttene av Bioshock 2

Oppfølgeren til et av årets beste spill i 2007 er på vei, nå kan du se starten av Bioshock 2 her.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Handlingen i Bioshock 2: Sea of Dreams foregår 10 år etter det første Bioshock-spillet. Denne gangen vil du møte Big Sister, en litt eldre utgave av Little Sister som terroriserte den undersjøiske byen Rapture i 2007. Deler av handlinga vil foregå i Rapture, men Bioshock 2 vil ha mange nye elementer.

Det vil blant annet være flerspillermuligheter, en funksjon som ikke var å finne i forrige utgave av spillet.

Les mer: BioShock 2-flerspiller på vei

Les mer: Bioshock oppfølger i produksjon

Les mer: Anmeldelse av Bioshock

Mystisk nettside

Det har også dukket opp en nettside relatert til Bioshock 2: Sea of Dreams. Om du klikker deg inn på Something In The Sea , dukker det opp et kart og noen avisutklipp og notater om en jente som forsvant i 1967, altså to år etter handlingen i det første Bioshock-spillet. Er det én plass det kommer til å dukke opp informasjon om Bioshock 2: Sea of Dreams i forkant av lanseringen, er dette garantert plassen.

Kulturstrøm

  • Céline Dion gjør comeback i OLs åpningsseremoni

    Arrangørene av sommer-OL i Paris bekreftet fredag at den canadiske artisten Céline Dion skal opptre under åpningsseremonien.

    Arrangørene har tidligere hintet om at den internasjonale popdronningen skulle opptre, men først fredag kveld ble det offisielt bekreftet, melder CNN.

    Céline Dion slutter seg dermed til Lady Gaga og den fransk-maliske artisten Aya Nakamura på scenen. Hun forventes å synge «L'Hymne à L'amour» – en hyllest til den franske legenden Edith Piaf.

    55-åringen måtte tidligere i år avlyse sin verdensturné fordi hun er rammet av sykdommen «stiff person syndrome», en svært sjelden, nevrologisk sykdom.

    Opptredenen i Paris er Dions første siden hun fikk diagnosen.

    (©NTB)

    Celine Dion begins world tour in her hometown
    Foto: ALICE CHICHE / AFP
  • Sendes på hemmelig oppdrag

    – Regissør Guy Ritchie er tydelig inspirert av klassiske «men-on-a-mission»-filmer. (...) Hans «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» er løst basert på sanne figurer og hendelser under andre verdenskrig, men Ritchie behandler historien som en enkel machofantasi med tvilsom logikk og glimt i øyet, skriver filmkritiker Birger Vestmo.