Hopp til innhold

BioShock 2-flerspiller på vei

2K Games offentliggjorde nylig at de har signert en avtale med Digital Extremes for å utvikle flerspillerfunksjonen til BioShock 2.

BioShock 2 (Foto/Copyright: 2K Games)

Digital Extremes jobber tett sammen med det kreative teamet hos 2K Marin for å utvikle elementene som skal forsterke det allerede unike BioShock-universet.

Høy standard

– Fansen formidlet at de ønsket seg en flerspillerfunksjon, og derfor tok vi utfordringen. Med Digital Extremes på laget, har vi satt en veldig høy standard. Vi skal levere en løsning med dybde og variasjon, altså det som tilhengerne av BioShock-universet både krever og fortjener, sier administrerende direktør i 2K, Christoph Hartmann.

BioShock 2-flerspilleren vil bringe på banen en rikholdig opplevelse som går langt utover det originale spilluniverset. Handlingen er lagt til etter Raptures fall, nærmere sagt 10 år etter.

Les: Du er Big Daddy

Les: Genetisk mutert innertier

Litt om innholdet:

  • Utvikling av den genetisk forsterkede skytteren: Få ekstrapoeng under spilling for å skaffe deg nye våpen og andre elementer for å utvikle din egen drømmekarakter, som fungerer optimalt til din spillestil.
  • Utvid innsikten om Raptures historie: Sett deg inn i kystsamfunnets historie ved å se det gjennom en vanlig Rapture-beboers øyne.
  • Opplev Rapture før undergangen: Få innsikt i Rapture før havet tok krav på samfunnet.

Flere konsoller

Når det gjelder konsollene spillet kommer til, er det snakk om de eksisterende nestegenerasjonskonsollene Playstation 3 og Xbox 360, samt en PC-versjon. Slippdatoen er ennå uklar, men hvis alt går etter planen skal spillet være klart til lansering mellom 1. august og 31. oktober 2009.

Kulturstrøm