NRK Meny
Normal

Axl Rose sporløst forsvunnet

Guns N' Roses-vokalist Axl Rose har vært sporløst forsvunnet i to måneder.

Axl Rose

Guns N' Roses-vokalisten Axl Rose har vært sporløst forsvunnet i to måneder.

Foto: JEFF CHRISTENSEN / AP

Sjefene ved hans plateselskap Geffen er rasende på grunn av forsvinningsnummeret fordi Rose dermed ikke bidrar til lanseringen av gruppas lenge forventede album «Chinese Democracy» som kom ut 15 år etter det siste Guns N' Roses-albumet.

- Søkk vekk

- Folk har prøvd å få kontakt med Axl i to måneder og han er søkk vekk. Det er frustrerende fordi albumet hadde hatt en mye større sjanse til å nå førsteplassen om han bare hadde vært villig til å vise ansiktet sitt.

- En skulle jo tro at etter å ha brukte alle de årene på ei plate, så ville du bruke et par uker på lanseringen. Alle vet at Axl er litt av et geni som går sine egne veier og ikke vil gjøre noe han ikke har lyst til, sier en kilde til den britiske avisa The Sun .

Snytt for førsteplassen

«Chinese Democracy» ble snytt for førsteplassen på den britiske albumlista av The Killers sin utgivelse «Day and Age» som solgte 200.000 eksemplarer, nesten dobbelt så mange som plata til Axl & Co..

«Chinese Democracy» skal for øvrig ha kostet noe sånt som 13 millioner dollar, eller om lag 91 millioner kroner, å lage, noe som gjør den til tidenes dyreste plateutgivelse.

Flere kulturnyheter