Slash ønsker Guns-comeback

- Det ville vært en god idé å komme samme igjen.

Slash
Foto: Scanpix

Guns n' roses
Foto: Kevork Djansezian / Scanpix/AP

Les også: Ny dato for «Chinese Democracy»

Les også: Guns N' Roses-album utsatt - igjen

Alt om Guns N' Roses!

Tidligere Guns N’ Roses-gitarist Slash sier han ønsker comeback med sitt gamle band. Om ikke annet for én eller to konserter, melder Gigwise.com .

Stone temple pilots

Under et intervju med MTV i Brasil at kommentaren kom, der han sier at det opprinnelige Guns N’ Roses for hans del gjerne skulle spilt sammen igjen. Og da gjerne også sammen med et gjenforent Stone Temple Pilots.

Kommentaren kom i sammenheng med at Slash fortalte at hans Velvet Revolver for framtida vil droppe alle Guns-låter fra setlista si.

- Det hadde vært moro

- Jeg sier ikke aldri. Det jeg sa var at det ville vært en god idé å komme samme igjen, om ikke annet kun for et par konserter. Det hadde vært moro å gjøre et par konserter igjen med det origniale Guns N’ Roses og STP.

Velvet Revolvers nye album med tittelen ”Libertad” er ventet i juni.

Kulturstrøm

 • Vår på Karl Johan med KORK

  Hvordan kan musikerne i Kringkastingsorkestret spille med forsvarlig avstand og samtidig være et helt orkester? Man kan jo bruke hele Karl Johans gate som kontor.

  KORK inntar Karl Johans gate i Oslo og hyller våren og musikken med Vår på Karl Johan av Fritz Austin.
 • «Kampen om Narvik» i gang igjen

  Nordisk Film gjenopptar innspillingen av filmen «Kampen om Narvik». Tirsdag er innspillingen i gang igjen etter å ha vært satt på vent siden 13. mars. Alle interiøropptak som er lagt til Oslo og omegn skal spilles inn før sommeren. Filmen regisseres av Erik Skjoldbjærg (bildet).

  Filmregissør Erik Skjoldbjærg
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Costa Rica tillater LHBT-ekteskap

  Costa Rica tillater likekjønnede ekteskap som første land i Mellom-Amerika. Rettskjennelsen trådte i kraft ved midnatt tirsdag. I forbindelse med det historiske vedtaket ble det sendt et TV-program om homofiles rettigheter, og de første bryllupene ble vist på nettet. – Costa Rica feirer i dag, uttaler organisasjonen ILGA, som jobber for å fremme rettighetene til lesbiske, homofile, bifile og transseksuelle (LHBT).