NRK Meny
Henrik Krogstad
Foto: Robert Sæther

Henrik Krogstad

Oppsummert

Henrik Krogstad er fødd i 1998 i Langevåg i Møre og Romsdal. Han har kontrakt med det svenske rallycross-teamet JC Raceteknik i sesongen 2017. i 2015 blei han kåra til Noregs fremste motorsporttalent.

  • Henrik Krogstad på fjerdeplass

    Rallykøyraren Henrik Krogstad frå Langevåg kom på fjerdeplass i opningsarrangementet i Rally X Nordic i dag. I semifinalen starta han med motortrøbbel, men tre av dei andre bilane krasja og Krogstad kom inn til ein andreplass. Krogstad seier det var ein fantastisk og hektisk dag med opp- og nedturar, men at han er fornøgd med årets første løp på heilt ukjend bane. Neste løp er i juni.

    Henrik Krogstad
    Foto: Robert Sæther

Siste video/lyd

Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.
Dei fleste har meir enn nok med å SJÅ utfor kanten på den hundre meter høge Zakariasdammen i Tafjorden på Sunnmøre.
Men det finst folk som vil betale for å få seg ein luftig tur. Og frå neste veke av kan dei gjere akkurat dét...
Fiskesperra som skal redde den nasjonale lakseelva Driva, blir slakta av ekspertar på behandling av gyrosmitte. Miljødirektoratet er ansvarleg for prosjektet til seksti millionar kroner. Dei meiner det trengst berre små justeringar.