Henrik Krogstad
Foto: Robert Sæther

Henrik Krogstad

Oppsummert

Henrik Krogstad er fødd i 1998 i Langevåg i Møre og Romsdal. Han har kontrakt med det svenske rallycross-teamet JC Raceteknik i sesongen 2017. i 2015 blei han kåra til Noregs fremste motorsporttalent.

 • Krogstad var uheldig i finalen

  Henrik Krogstad låg lenge an til å vinne finalen i RX2 under VM-runda i Frankrike. Krogstad leia lenge, men var uheldig like før målgang då han fekk sleng på bilen. Krogstad blei då forbikøyrd og hamna på ein lei sisteplass. Sjå video frå løpet her.

 • Tredjeplass til Krogstad

  Henrik Krogstad frå Langevågen hamna på ein tredjeplass under finalen i RX2 frå VM i Rallycross på Hell i dag. Krogstad, som vann si semifinale, køyrde eit sterkt løp og kom i mål like bak Guillame De-Ridder som til slutt tok sigeren i dagens finale.

 • Henrik Krogstad på fjerdeplass

  Rallykøyraren Henrik Krogstad frå Langevåg kom på fjerdeplass i opningsarrangementet i Rally X Nordic i dag. I semifinalen starta han med motortrøbbel, men tre av dei andre bilane krasja og Krogstad kom inn til ein andreplass. Krogstad seier det var ein fantastisk og hektisk dag med opp- og nedturar, men at han er fornøgd med årets første løp på heilt ukjend bane. Neste løp er i juni.

  Henrik Krogstad
  Foto: Robert Sæther
 • Signerte kontrakt

  Den unge rallycrosskjøreren Henrik Krogstad fra Langevåg har signert en kontrakt med det svenske rallycrossteamet JC Raceteknik for sesongen 2017. Krogstad skal kjøre en full sesong i den nordiske serien. Krogstad er regnet som et stort bilsporttalent.

  Henrik Krogstad
  Foto: Robert Sæther