NRK Meny
Normal

På randen av sammenbrudd?

Det ble «en eksplosjon av tårer, følelser og divanykker da Spice Girls skulle spille inn video.

Spice girls

Spice Girls-jentene ser forlikte ut på dette bildet, men det skal ikke ha vært noen lystig gjeng som samlet seg til videoinnspilling i helga.

Foto: LEFTERIS PITARAKIS / AP

I helgen spilte den nylig gjenforente jentegruppa Spice Girls inn en ny musikkvideo. Ifølge vitner gikk det ikke helt fredelig for seg.

Overgikk hverandre med divanykker

Dersom vi skal tro den britiske tabloiden The Sun (NRK er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider), hadde de fem Spice Girls-jentene sin fulle hyre med å overgå hverandre med divanykker og tårefylte utbrudd i helgen.

De slo sine pjalter ihop for å spille inn ny musikkvideo fredag, og det utartet til intet mindre enn «en eksplosjon av tårer, følelser og divanykker», melder avisen.

Femspannet møttes i Pinewood Studios fredag, hvor dagen ble brukt til å spille inn en video for den kommende singelen «Headlines (Friendship Never Ends)».

NB: Hør utdrag av "Headlines" på YouTube! (NRK er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider)

Forteller om krangling og tårer

Låttittelen kan fort bli ironisk oppfattet, når det ene øyevitnet etter det andre står fram og forteller om krangling og tårer. Den nyslåtte mammaen, Baby Spice, skal ha blitt så utslitt under innspillingen, at hun brøt sammen i ukontrollert gråt.

Mel B på sin side brukte visstnok hele dagen på å klage over jetlag mens Geri Halliwell stadig forlangte pauser - fordi hun skulle meditere.

Gjentatte irritasjonsutbrudd

Victoria Beckhams assistent måtte følge henne overalt med en fruktkurv og sjampanje. Og selv Sporty Spice - Mel C - klarte ikke presset og kom med gjentatte irritasjonsutbrudd da innspillingen trakk ut.

- Ting ble veldig forsinket, regissøren dro seg i håret og truet med å forlate stedet dersom de ikke skjerpet seg. Men jentene var helt på randen. Emma gråt ettersom det hele trakk mer og mer ut. Geri gjorde det ikke bedre med sin meditering og spirituelle stunts, som forsinket det hele. Alt er som før, bare forstørret. Og da snakker jeg ikke om puppene deres, men om egoene, sier en kilde til The Sun.

Kulturstrøm

 • Utseld Guns N' Roses-konsert

  Torsdag spelar Guns N' Roses comeback-konsert for eit utseld Valle Hovin, skriv NTB. Etter mange år med uvenskap og trøbbel, har det famøse bandet funne saman igjen. I 2012 var gitarist Slash gjest hos NRKs Ole Torp. Då var han ikkje så gira på å snakke om fortida:

  Gitarist Slash var torsdag gjest i Aktuelt hos Ole Torp. Se hele intervjuet her.
 • Står Cardi B for årets video?

  MTV har presentert lista over dei nominerte til årets musikkvideo-prisutdeling, ifølgje Paper magazine. Rapstjerna Cardi B og ekteparet Beyoncé/Jay-Z (The Carters) leiar med flest nominasjonar. I kategorien årets video er følgjande nominert: Cardi B, Camila Cabello, Bruno Mars, Ariana Grande, The Carters, Childish Gambino og Drake. Les om kvifor Childish Gambinos musikkvideo skaka verda tidlegare i år.

  Cardi B
  Foto: Evan Agostini / AP
 • Framførte Bowie-låt for første gong

  Maria Schneider, hovudartist på Molde jazzfestival, spelte ein David Bowie-låt då ho opna festivalen i går, skriv VG. «Sue (Or in a Season of Crime)» var med på plata «Blackstar» som kom ut to dagar før Bowie døydde i 2016. Schneider medverka som komponist til plata. Låten har aldri blitt framført live før. Jazzmusikaren har tidlegare vunne fem Grammy-prisar.

  Maria Schneider. Moldejazz 2018
  Foto: Ann Eli Nøsen / NRK