Hopp til innhold

På randen av sammenbrudd?

Det ble «en eksplosjon av tårer, følelser og divanykker da Spice Girls skulle spille inn video.

Spice girls

Spice Girls-jentene ser forlikte ut på dette bildet, men det skal ikke ha vært noen lystig gjeng som samlet seg til videoinnspilling i helga.

Foto: LEFTERIS PITARAKIS / AP

I helgen spilte den nylig gjenforente jentegruppa Spice Girls inn en ny musikkvideo. Ifølge vitner gikk det ikke helt fredelig for seg.

Overgikk hverandre med divanykker

Dersom vi skal tro den britiske tabloiden The Sun (NRK er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider), hadde de fem Spice Girls-jentene sin fulle hyre med å overgå hverandre med divanykker og tårefylte utbrudd i helgen.

De slo sine pjalter ihop for å spille inn ny musikkvideo fredag, og det utartet til intet mindre enn «en eksplosjon av tårer, følelser og divanykker», melder avisen.

Femspannet møttes i Pinewood Studios fredag, hvor dagen ble brukt til å spille inn en video for den kommende singelen «Headlines (Friendship Never Ends)».

NB: Hør utdrag av "Headlines" på YouTube! (NRK er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider)

Forteller om krangling og tårer

Låttittelen kan fort bli ironisk oppfattet, når det ene øyevitnet etter det andre står fram og forteller om krangling og tårer. Den nyslåtte mammaen, Baby Spice, skal ha blitt så utslitt under innspillingen, at hun brøt sammen i ukontrollert gråt.

Mel B på sin side brukte visstnok hele dagen på å klage over jetlag mens Geri Halliwell stadig forlangte pauser - fordi hun skulle meditere.

Gjentatte irritasjonsutbrudd

Victoria Beckhams assistent måtte følge henne overalt med en fruktkurv og sjampanje. Og selv Sporty Spice - Mel C - klarte ikke presset og kom med gjentatte irritasjonsutbrudd da innspillingen trakk ut.

- Ting ble veldig forsinket, regissøren dro seg i håret og truet med å forlate stedet dersom de ikke skjerpet seg. Men jentene var helt på randen. Emma gråt ettersom det hele trakk mer og mer ut. Geri gjorde det ikke bedre med sin meditering og spirituelle stunts, som forsinket det hele. Alt er som før, bare forstørret. Og da snakker jeg ikke om puppene deres, men om egoene, sier en kilde til The Sun.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.