Ingen gjenforening for Spice Girls

Det blir likevel ingen gjenforening av Spice Girls på scenen i denne omgang. Men det blir musikal, som planlagt.

Spice Girls

Det blir nok ingen gjenforening av denne gjengen likevel...

Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Melanie Chisholm, Mel C fra Spice Girls

Melanie Chirsholm, ogs kjent som Mel C, sier det ikke blir noen gjenforeningsturné for Spice Girls.

Foto: LEFTERIS PITARAKIS / AP

For et par uker siden skrev den britiske avisa The Mirror at en reunion og en ny verdensturné var på trappene for et av 90-tallets største popband – Spice Girls.

Blir ikke noe av

Men nå melder en annen britisk avis at dette nok ikke blir noe av.

I følge The Daily Star, som har snakket med ex-spice Melanie Chisholm (36), eller Mel C, er det bare avisskriverier og har ingen rot i virkeligheten.

- Det er ingen mulighet for at det skjer. Ikke tro det du leser andre steder, for nå forteller jeg denne avisa at vi ikke har noen planer om å turnere igjen, sier hun til Daily Star.

Egne prosjekter

- Vi har alle sammen våre egne prosjekter gående og familieliv, så selv om vi ønsket det ville vi nok ikke ha tid, sier Mel C videre.

Bandet hadde et comeback i 2007 med en omfattende verdensturné, men det ser altså ikke ut til å bli noen gjentakelse av det med det første.

Blir musikal

Melanie Crisholm er imidlertid snart ferdig med et nytt soloalbum og det er også på trappene en musikal-versjon av Spice Girls – «Viva forever»

Judy Craymer, som tidligere blant annet har stått bak musikalen «Mamma Mia!» har bekreftet at hun jobber med musikalversjonen av krydder-jentene.

Kulturstrøm