Hopp til innhold

Krydderjentene krangler

Det er trøbbel i Spice Girls-leiren. Snart reiser de på verdensturné.

Spice Girls

Allerede før Spice Girls drar på gjenforeningsturné verden rundt er det problemer innad.

Foto: Leon Neal / AFP

Victoria Beckham og Geri Halliwell klarer ikke å bli enige om noen ting. Snart reiser de sammen på Spice Girls' verdensturné.

Vil ikke ha potpurri

Victoria, eller Posh Spice, er i fyr og flamme over et forslag om at Geri, som forlot Spice Girls i 1998 for å gå solo, skal få synge en potpurri av sine egne låter på turneen som starter i desember.

Victoria er ubøyelig i sin mening. For henne var det en forutsetning at Geris solomateriale skulle holdes vekk fra Spice-turneen, skriver magasinet Star.

Uenigheten er i ferd med å splitte krydderjentene i to leire. Emma Bunton og Mel C skal ha tatt Geris side i saken, mens Mel B er enig med Victoria.

Krangler om klær

Geri og Victoria skal også være uenige om sceneantrekkene. Victoria ønsker seg stilfulle drakter, mens Geri vil ha mer fargesprakende klær, slik jentene ble berømte for å bruke under sin storhetstid på nittitallet.

- Både Victoria og Geri har utviklet seg mye siden de sist var en del av Spice Girls, og de har veldig ulikt syn på hva som vil fungere i turnésammenheng, sier en kilde.

- Med sin motebakgrunn, anser Victoria seg for å være en nøkkelperson når det gjelder å bestemme antrekk og en helhetlig «look» for bandet, mens Geri nekter å bøye seg.

Møte endte i krangel

Forholdet mellom de to krydderjentene skal være så anspent at de måtte ha et møte hjemme hos Geri for å rydde opp i situasjonen.

Men møtet endte med nok en krangel.

- Det ble ikke pent. De er begge sterke personligheter som er vant til å få det som de vil, så de klarer ikke bli enige om noe som helst, sier magasinets kilde.

Kulturstrøm

  • Nynorsk litteraturpris til Edvard Hoem

    Edvard Hoem er tildelt Nynorsk litteraturpris 2023 for boka Husjomfru.

    Prisen er på 50 000 kroner og blir tildelt på landsmøtet til Noregs Mållag i helga.

    Litteraturprisen er blitt delt ut sidan 1982, og saman med mållaget er det Det Norske Samlaget og Det Norske Teatret som står bak prisen.

    Husjomfru av Edvard Hoem
  • Tre norske er nominert til Nordisk Råds barn- og ungdomslitteraturpris

    Grøssaren «Udyr» av Ingvild Bjerkeland og høgtlesingsboka «Oskar og eg» av Maria Parr og illustratør Åshild Irgens nominert frå Noreg.

    I tillegg er Saia Stueng frå Karasjok nominert for ungdomsromanen «Hamburgerprinseassa – Eallá dušše oktii» i kategorien for det samiske språkområdet.

    Totalt 14 nordiske biletebøker, barnebøker og ungdomsromanar nominerte til Nordisk råds barne- og ungdomslitteraturpris 2024.

    Fleire av dei nominerte tek for seg eksistensielle spørsmål om livet og døden. Eit anna tema som går att er menneska sin relasjon til naturen.

    Vinnaren vert offentleggjort 22. oktober.

    Montasje forfatterportrett Maria Parr og coveret til barneboka Oskar og eg
    Foto: Samlaget/Jula Marie Nagelstad