Hopp til innhold

Nytt Kiss-album på vei

Kiss lover nytt album i 2011.

Kiss

Kiss avsluttet sin siste turné i oktober, og har nå startet arbeidet med et nytt album.

Foto: Kirsten Neumann / REUTERS

Kiss: «Sonic Boom»

Kiss' forrige album «Sonic Boom» var bandets første album på elleve år.

Foto: Plateomslag
Eric Singer, Kiss

Eric Singer forteller at det er mye mer hardt arbeid å spille i Kiss enn andre band.

Foto: Kronos / Wikimedia Commons

I en artikkel på den offisielle hjemmesiden til rockeikonene i Kiss, lover bandet et nytt album halvveis inn i 2011.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kommer til sommeren

Kiss avsluttet sin «Hottest Show on Earth»-turné i oktober, og begynner nå på arbeidet med oppfølgeren til plata «Sonic Boom» som kom i oktober 2009. Plata vil komme sommeren 2011 og skal følges opp av nok en turné.

Kiss gjestet både Trondheim og Oslo i 2009.

I artikkelen forteller også bandets trommeslager Eric Singer om hvordan han måtte tilpasse seg livet i et så profilert band.

- Det å våre med i Kiss er et enormt ansvar. Ikke så mye med selve jobben, men med alle de daglige tingene. Ikke det at jeg klager, sier Singer.

- Virkelig hardt arbeid

- Det er alt det daglige, jobbe med sminken og de to timene det tar å bli klar til en konsert. I dette bandet er det virkelig hardt arbeid. Det er ikke som da jeg var med i andre band; da kunne jeg bare sitte backstage i mine jeans og en t-skjorte, og gå ut på scenen og spille.

- Nå får jeg jobbe med fantastiske folk som jeg har lært enormt masse av. Og jeg har lært meg at hardt arbeid betaler seg, sier Eric Singer.

Gruppas neste plate blir den 20. i rekken og bandet går nok en gang høyt ut. «Det nye albumet kommer til å overraske som vanlig», heter det i den offsielle uttalelsen akkurat slik de la lista ganske høyt før forrige plate.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.