Nytt Kiss-album på vei

Kiss lover nytt album i 2011.

Kiss

Kiss avsluttet sin siste turné i oktober, og har nå startet arbeidet med et nytt album.

Foto: Kirsten Neumann / REUTERS

Kiss: «Sonic Boom»

Kiss' forrige album «Sonic Boom» var bandets første album på elleve år.

Foto: Plateomslag
Eric Singer, Kiss

Eric Singer forteller at det er mye mer hardt arbeid å spille i Kiss enn andre band.

Foto: Kronos / Wikimedia Commons

I en artikkel på den offisielle hjemmesiden til rockeikonene i Kiss, lover bandet et nytt album halvveis inn i 2011.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kommer til sommeren

Kiss avsluttet sin «Hottest Show on Earth»-turné i oktober, og begynner nå på arbeidet med oppfølgeren til plata «Sonic Boom» som kom i oktober 2009. Plata vil komme sommeren 2011 og skal følges opp av nok en turné.

Kiss gjestet både Trondheim og Oslo i 2009.

I artikkelen forteller også bandets trommeslager Eric Singer om hvordan han måtte tilpasse seg livet i et så profilert band.

- Det å våre med i Kiss er et enormt ansvar. Ikke så mye med selve jobben, men med alle de daglige tingene. Ikke det at jeg klager, sier Singer.

- Virkelig hardt arbeid

- Det er alt det daglige, jobbe med sminken og de to timene det tar å bli klar til en konsert. I dette bandet er det virkelig hardt arbeid. Det er ikke som da jeg var med i andre band; da kunne jeg bare sitte backstage i mine jeans og en t-skjorte, og gå ut på scenen og spille.

- Nå får jeg jobbe med fantastiske folk som jeg har lært enormt masse av. Og jeg har lært meg at hardt arbeid betaler seg, sier Eric Singer.

Gruppas neste plate blir den 20. i rekken og bandet går nok en gang høyt ut. «Det nye albumet kommer til å overraske som vanlig», heter det i den offsielle uttalelsen akkurat slik de la lista ganske høyt før forrige plate.

Kulturstrøm

 • Blogger Annijor bytter forlag

  Blogger og forfatter Anniken Jørgensen, kjent som Annijor, gir ut sin neste bok på Gyldendal Forlag. Jørgensens bokdebut «En natt til» kom ut i 2018 på forlaget Panta i et totalt opplag på over 40 000. En person som var navngitt i boka begjærte først at forlaget skulle trekke boka tilbake, men partene kom til enighet før rettssak. Den nye boka blir en dannelsesroman om en 23-åring som sliter med angst, ifølge forlaget.

  Anniken Jørgensen
  Foto: Kaja Marie Andreassen / NRK
 • På liste over truede kulturminner

  Y-blokken i regjeringskvartalet er for andre gang på listen over Europas viktigste truede kulturminner, av kulturvernorganisasjonen Europa Nostra, skriver Aftenposten. Y-blokken som er vedtatt skal rives, har blant annet et kunstverk av Pablo Picasso integrert i fasaden. (NTB)

  Y-blokken / Y-blokka har adresse Akersgata 44 og ligger delvis over Arne Garborgs plass. Bygningen har navn etter Y-formen
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Kunne aldri blitt vist

  Programlederen kunne aldri ha snakket om temaer som vold mot kvinner på TV før statsminister og fredsprisvinner Abiy Ahmed kom til makten i Etiopia. Det forteller Beza Tegafaw (til venstre) til NRK.