NRK Meny
Normal

Julematen i hus!

Turbo-budeia Bodil Nordjore er invitert inn for å traktere Hilde Hummevoll, Petter Nome og deres gjester i Kvelden før kvelden-sendingen. Her har du oppskriftene hennes!

Petter Nome, Hilde Hummelvoll og Bodil Nordjore
Foto: Erik Dyrhaug / NRK

Som fagansvarlig for matkulturstudiet på høgskolen på Rauland i Telemark vet Bodil hva som skal til for å lage jul i matveien. Dermed skulle julemat-kokkeleringen hos Hilde Hummelvoll og Petter Nome være i de absolutt best kvalifiserte hender under årets Kvelden før kvelden-sending.

Hilde Hummelvoll og Bodil Nordjore

Ribba må være med!

Foto: Erik Dyrhaug / NRK

Bodil byr på hele julematfatet, selvfølgelig inkludert ribba, og unnslår seg heller ikke for å lage litt julegodteri sammen med barn i studio. Noe for absolutt hele familien der, altså!

Jul á la Bodil

Hovedretter:
Fiskesuppe
Langsteikt ribbe m/tilbehør
Fisk med kling

Desserter:
Engledessert og rødvinsgelé

Godteri:
Seigmenn, karameller, trøfler og marsipankuler