Hopp til innhold

Jacko kjemper for Neverland

- Michael Jacksons ranch kommer ikke til å bli auksjonert bort. Finansieringen er i ferd med å bli utarbeidet.

Michael Jacksons ranch Neverland

Michael Jacksons har ingen ønsker om å miste sin ranch Neverland.

Foto: FRAZER HARRISON / AFP

Selv om Michael Jackson har sverget på at han aldri vil tilbake til Neverland etter at etterforskerne endevendte stedet i forbindelse med pedofilirettssaken i 2004 og derfor gir ham dårlige minner, prøver han nå innbitt å berge prakteiendommen.

Må bla opp

Den blir solgt på tvangsauksjon 19. mars dersom ikke Michael Jackson klarer å bla opp 24,5 millioner dollar som selskapet Financial Title Company hevder han skylder dem.

Nå vil Jackson ta opp lån, og en kilde nær superstjernen sier til CNN at det er «mange som er villig til å inngå en avtale med ham».

- Michael Jacksons ranch kommer ikke til å bli auksjonert bort. Finansieringen er i ferd med å bli utarbeidet, sier kilden.

Oppkalt etter Peter Pan-øy

Eiendommen er oppkalt etter fantasiøya i historien om Peter Pan, hvor barn aldri blir voksne. Tidligere omfattet den både et tivoli og en privat dyrehage. Både hovedhuset med møbler, og tivoliutstyr som lokomotiver og karuseller står nå i fare for å bli solgt.

CNN skriver videre at Michael Jackson har betalt alt eller mesteparten av eiendomsskatten han har vært skyldig i California.

- Usannsynlig

En kilde i meglerbransjen sier det virker usannsynlig at Jackson først skulle ha gjort opp for seg der, for så å la selve eiendommen gå på tvangsauksjon bare uker senere.

Kulturstrøm

  • «Victoria må dø» vant publikumspris

    Den norske filmen «Victoria må dø» vant publikumsprisen under årets Barnefilmfestival i Kristiansand.

    «Mounted Games» av Karen Houge vant årets pitchekonkurranse og «Smerteterskel» stakk av med prisen for beste kortfilm.

    Festivalsjef Cathrine Sordal forteller i en pressemelding at det har blitt vist 83 filmer fra 42 land under årets festival.

    Barnefilmfestivalen har i år delt ut 10 ulike filmpriser.

  • Aaron Sorkin skriv «The Social Network»-oppfølgar

    Aaron Sorkin held på med eit manus til det han kallar «ein slags The Social Network-oppfølgar», fordi han meiner Facebook har skulda for storminga av Kongressen i USA 6. januar 2021.

    Det sa Sorkin under ei direktesending av podkasten «The Town». Han vil derimot ikkje seia kvifor han meiner Facebook står bak storminga.

    Sorkin fekk ein Oscar for manuset til dramafilmen The Social Network frå 2010, regissert av David Fincher. Filmen tek for seg oppstarten av Facebook.

    Sorkin har tidlegare sagt at han ønsker å skriva ein oppfølgar som utforskar «den mørke sida» av Facebook, særleg dersom Fincher vil regissere.

    Aaron Sorkin
    Foto: GARY HERSHORN / Reuters