Nytt Jackson-album på vei

Michael Jackson skal være klar for platecomeback i starten av 2008.

Michael Jackson

NY PLATE? Michael Jackson skal ha kommet langt i arbeidet med et nytt studioalbum.

Foto: ITSUO INOUYE / AP

Tidligere har vi meldt at Will.i.am er i gang med å hjelpe Michael Jackson tilbake i popmanesjen. Og ryktene om comeback har også tidligere blitt bekreftet av Jacksons advokater .

Nært forestående

Men nå er det kommet nye ting som tyder på at det store comeback kan være nært forestående.

Den britiske avisa The Sun skriver nemlig at Kanye West og Ne-Yo også er innblandet i den nye produksjonen.

- Jeg jobber med stoff for Michael Jackson, skal Kanye West ha sagt ifølge den britiske avisen, og innrømmer at han var noe overrasket da Jacko ringte ham.

- kom igjen, hvem er dette?

- Jeg reagerte litt sånn ”kom igjen, hvem er dette? Hvordan har du fått nummeret mitt? Slutt å tull”. Men han sa ”nei, det er virkelig meg. Det er Michael.

En beskjed på nettsidene til Jackos fanklubb underbygger også historien.

- Spennende og overraskende nyheter

«Jeg har vært veldig opptatt i det siste. Snart vil jeg dele spennende og overraskende nyheter med dere. At dere har fortsatt å elske og støtte meg betyr så mye for meg. Jeg elsker dere virkelig av hele mitt hjerte».

Det nye albumet skal ifølge slippes i begynnelsen av 2008, og blir den første plata fra Michael Jackson siden ”Invincible” i 2001.

Kulturstrøm

  • SV vil modernisere pressestøtten

    SV vil ha en ny pressestøtteordning som åpner for flere gratisaviser på nett, skriver Klassekampen. Partiet vil at støtten skal være plattformnøytral, tilpasset heldigitale medier, og den skal tildeles på grunnlag av antall redaksjonelle stillinger, sier SVs mediepolitiske talsperson på Stortinget, Freddy André Øvstegård. Utspillet kommer i forbindelse med regjeringens varslede stortingsmelding om statens mediepolitikk.