Hopp til innhold

Michael Jacksons datter tilbakeviser selvmordsrykter

Kjendisnettstedet TMZ meldte lørdag kveld at Paris Jackson var fraktet til sykehus etter et angivelig selvmordsforsøk. Hun tilbakeviser ryktene på Twitter.

Paris Jackson

Michael Jacksons datter Paris er innlagt på sykehus etter et selvmordsforsøk, melder TMZ.

Foto: DANNY MOLOSHOK / Reuters

Kjendisnettstedet TMZ skriver at Paris Jackson (20) er på sykehus i stabil tilstand etter et selvmordsforsøk lørdag kveld norsk tid.

Paris Jackson tilbakeviser dette med en krass Twitter-melding, og kaller kilden til disse ryktene for «løgnere»:

Laster Twitter-innhold

TMZ siterte anonyme kilder i Jackson-familien som skal ha sagt at selvmordsforsøket var en direkte følge av den svært omdiskuterte dokumentaren «Leaving Neverland».

Dokumentaren hadde premiere i USA for to uker siden. Der kommer Wade Robson og James Safechuck med beskyldninger om at de ble seksuelt misbrukt som barn av Michael Jackson.

Før premieren forsvarte Paris Jackson sin avdøde far.

Jackson-familien bestrider pedofili-påstandene i «Leaving Neverland»: – Vi kjenner broren vår

Omstridt dokumentar

Historiene i dokumentaren kommer fram 25 år etter at begge mennene nektet for at det skulle ha skjedd noen overgrep. Benektelsen kom da en annen gutt, Jordan Chandler, varslet om angivelige overgrep i 1993.

Safechuck forteller at han den gangen nektet for at det hadde skjedd overgrep, fordi han var redd for at han selv ville bli arrestert.

Dokumentaren har blitt hyllet for å gi ofre for seksuelt misbruk en stemme, samtidig har den blitt kritisert for å være ensidig, og kun belyst fra ofrenes perspektiv.

Jackson-familien kritiserer at de ikke fikk komme til orde i filmen, og at heller ingen av Michael Jacksons støttespillere eller forsvarere får slippe til.

Kulturstrøm

 • Kygo kjøper Oslo-leilighet til 23,5 mill.

  Bergensartisten Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahl har nylig kjøpt seg en leilighet på Aker Brygge i Oslo. Prisen for toppleiligheten på 96 kvadratmeter er ikke mindre enn 23,5 millioner kroner, skriver DN.

  Kygo er tidligere kjent på eiendomsmarkedet for å ha kjøpt tidenes dyreste bolig i Bergen.

  Kygo stakk av med den jeve prisen P3-prisen under P3 Gull 2019.
  Foto: Simen Schulerud, NRK
 • Hollywoods A-kjendiser vil endre fotballen

  Natalie Portman er en av grunnleggerne bak et nytt fotballag i Los Angeles. Med Angel City vil hun gjøre kvinnefotballen like verdsatt som herrefotballen.

  Det hjelper å ha støtte fra det som må være tidenes mest celebre eiere. Men Los Angeles har ikke hatt et kvinnelag på 13 år.

  Kan en gruppe Hollywood-stjerner virkelig endre fotballen?

 • Kate Bush håver inn millioner etter «Stranger Things»-suksessen

  Etter at Kate Bush-låten «Running Up That Hill» fra 1985 ble brukt i sesong fire av Netflix-serien «Stranger Things» har den mildt sagt fått nytt liv.

  Bush har i sommer toppet hitlistene i flere land, og nå melder NME at de britiske artisten har tjent inn over 22 millioner kroner på gjenopplivelsen av låten. Det er nettstedet Luminate som har regnet seg frem til denne summen.

  Låten var på et tidspunkt i juni den mest strømmede sangen i verden.

  Cover av Hounds of Love av Kate Bush