Hopp til innhold

Michael Jacksons datter tilbakeviser selvmordsrykter

Kjendisnettstedet TMZ meldte lørdag kveld at Paris Jackson var fraktet til sykehus etter et angivelig selvmordsforsøk. Hun tilbakeviser ryktene på Twitter.

Paris Jackson

Michael Jacksons datter Paris er innlagt på sykehus etter et selvmordsforsøk, melder TMZ.

Foto: DANNY MOLOSHOK / Reuters

Kjendisnettstedet TMZ skriver at Paris Jackson (20) er på sykehus i stabil tilstand etter et selvmordsforsøk lørdag kveld norsk tid.

Paris Jackson tilbakeviser dette med en krass Twitter-melding, og kaller kilden til disse ryktene for «løgnere»:

Laster Twitter-innhold

TMZ siterte anonyme kilder i Jackson-familien som skal ha sagt at selvmordsforsøket var en direkte følge av den svært omdiskuterte dokumentaren «Leaving Neverland».

Dokumentaren hadde premiere i USA for to uker siden. Der kommer Wade Robson og James Safechuck med beskyldninger om at de ble seksuelt misbrukt som barn av Michael Jackson.

Før premieren forsvarte Paris Jackson sin avdøde far.

Jackson-familien bestrider pedofili-påstandene i «Leaving Neverland»: – Vi kjenner broren vår

Omstridt dokumentar

Historiene i dokumentaren kommer fram 25 år etter at begge mennene nektet for at det skulle ha skjedd noen overgrep. Benektelsen kom da en annen gutt, Jordan Chandler, varslet om angivelige overgrep i 1993.

Safechuck forteller at han den gangen nektet for at det hadde skjedd overgrep, fordi han var redd for at han selv ville bli arrestert.

Dokumentaren har blitt hyllet for å gi ofre for seksuelt misbruk en stemme, samtidig har den blitt kritisert for å være ensidig, og kun belyst fra ofrenes perspektiv.

Jackson-familien kritiserer at de ikke fikk komme til orde i filmen, og at heller ingen av Michael Jacksons støttespillere eller forsvarere får slippe til.

Kulturstrøm

 • ESC 2025 blir i Basel eller Genève

  Eurovision Song Contest 2025 vil finne sted enten i Basel eller Genève, opplyser det sveitsiske kringkastingsselskapet fredag.

  Avgjørelsen kommer etter en vurdering av konsertlokaler, kollektivforbindelser, bærekraft, hotellmuligheter, sikkerhet og motivasjonen til de respektive byene.

  Det endelige valget blir tatt i slutten av august. Kostnadene for å arrangere Eurovision er anslått til å være rundt 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 356 millioner kroner etter dagens kurs (NTB).

 • Bob Newhart (94) er død

  Den amerikanske komikeren og skuespilleren Bob Newhart er død 94 år gammel, opplyser forlaget hans, ifølge Reuters.

  Newhart døde i sitt hjem i Los Angeles etter kort tids sykdom.

  Bob Newhart i 2003
  Foto: JEROME T NAKAGAWA / AP / NTB