NRK Meny
Normal

Hvem overtar i Nytt på nytt?

Ingen vil røpe hvem som overtar når Ingrid Gjessing Linhave slutter i Nytt på nytt. Hun vil ikke kommentere om «blondine-rekka» blir brutt. – Men en parykk henger i sminken om noen skulle være noe annet enn blond fra naturens hånd, sier hun.

Hete kandidater

Linn Skåber, Else Kåss Furuseth, Pernille Sørensen og Sigrid Bonde Tusvik er alle hete navn.

Fredag sitter Ingrid Gjessing Linhave i Nytt på nytt-studioet for siste gang. Hun slutter for å lede det populærvitenskapelige underholdningsprogrammet «Big Bang» sammen med Kåre Magnus Bergh.

– Det er vemodig, men samtidig litt luksus å kunne velge mellom to fantastiske program, sier Linhave. Men på spørsmål om hvem som blir hennes etterfølger, svarer hun:

– Ingen kommentar!

Strengt hemmelig

Kommentere vil heller ikke prosjektleder for Nytt på nytt, Guri Skavlan.

– Vi gleder oss til å presentere vedkommende i neste uke, sier hun.

Da får vi også vite om «blondinerekka» blir brutt.

Nytt på Nytt kvinnelige programledere

BLONDINEREKKA: Anne-Kat Hærland, Linn Skåber, Ingrid Gjessing Linhave

Foto: NRK

– Hårfarge spiller ingen rolle, men blondineparykken har gått i arv fra Anne-Kat og Linn og så til meg, og den henger jo klar nede i sminken uansett, sier Linhave.

Flere aktuelle

Ingen kan utelukke at Anne-Kat. Hærland blir en del av Nytt på nytt igjen, eller om Linn Skåber griper sjansen på nytt. En kandidat er også Siri Kristiansen, programleder i «Rådet».

Andre navn i innspurten kan være Live Nelvik, programleder i NRK P3 og «Typen til».

Delta i vår uhøytidelige avstemning:

Laster innhold, vennligst vent..

I mellomtiden gjør Ingrid Gjessing Linhave seg klar til nye oppgaver, men det er fortsatt sin første Nytt på Nytt-sending hun husker best.

Etter 400 Nytt på Nytt-sendinger, deler deltakerne sine beste minner med oss.

FØRSTE GANG: Se hvordan Jon Almaas og Knut Nærum tar imot Ingrid Gjessing Linhaves første vitser.

LES:

Nytt på nytt har gledet oss i 15 år, se noen av høydepunktene:

Nytt på nytt i 15 år

Kulturstrøm

  • Baron Cohen ute i hardt vêr igjen

    Fleire amerikanarar vuderer å saksøke komikaren Sacha Baron Cohen for å ha lurt dei i den nyaste TV-serien sin «Who is America». Ein av dei er republikanaren Jason Spencer som sa opp jobben sin i Representanenes hus etter at Cohen fekk han til å banne og blotte rompa si i serien. Juridiske ekspertar som NY Times har snakka med meiner saksøkarane har lite å stille opp med, og at Cohen har sikra seg mot søksmål gjennom kontraktene dei medverkande har skrive under på.

  • Rihanna-dokumentar kjem i haust

    Allereie i 2015 kom nyheita om at Peter Bergs dokumentar om Rihanna var på veg. No seier regissøren at filmen er like rundt hjørnet, og at han mest truleg kjem ut innan to månadar, melder Rolling Stone. Berg har tidlegare sagt at filmen kjem til å bli eit usminka portrett av Rihannas liv på same måte som dokumentaren «Don't look back» var om Bob Dylan i 1967.

    TELEVISION-MTV/VMA
    Foto: Danny Moloshok / Reuters