Hopp til innhold
Jon Almaas fortel om si forhenverande filmkarriere i USA på Skavlan

Almaas: – Statist i Wesley Snipes-film var høgdepunktet

Lenge før «Nytt på nytt» kom på lufta prøvde Jon Almaas seg som skodespelar i USA. Han toppa karrieren med statistrolle i Wesley Snipes-film.

Stavanger-ordførar skal vera gjest i fredagens utgåve i Nytt på Nytt. NRK Rogaland testa ho litt i ein uoffisiell generalprøve.

Forventer at Jon Almaas spøker med oljekrisen

Stavanger-ordføreren skal være gjest i fredagens utgave av Nytt på Nytt. NRK Rogaland ga henne en «Hvem skal ut?»-oppgave i en litt uoffisiell generalprøve.

Siste Nytt på nytt med Knut Nærum

Nesten 1,3 millioner så Nærum ta farvel

Siste episode av Nytt på Nytt med Knut Nærum i stolen ble en seersuksess.

Her får du en forhåndstitt på kveldens Nytt på Nytt etter at Pernille Sørensen tok over etter Ingrid Gjessing Linhave.

Pernilles Nytt på nytt-debut

Hun beskriver en helt spesiell intervjuteknikk i kveldens Nytt på nytt. Ta en forhåndstitt før premieren.

Kulturstrøm

 • Flere norske filmfolk blir medlemmer av Oscar-akademiet

  Flere norske skuespillere og filmfolk er invitert inn som medlemmer av Oscar-akademiet, noe som gjør at de kan stemme på hvem som skal få Oscar-prisen.

  Skuespiller Renate Reinsve, samiske filmdirektøren Anna Lajla Utsi, castingdirektøren Yngvill Kolset Haga og filmfotografen Sturla Brandth Grøvlen er invitert inn.
  (NTB)

  Renate Reinsve
  Foto: Tordis Gauteplass / NRK
 • Advokat mener R. Kelly maks bør dømmes til ti år

  – R. Kelly fortjener ikke mer enn 10 år i fengsel til tross for at han ble dømt for å ha gjort overgrep tiår for å rekruttere kvinner og jenter til sex, noe som gjenspeiler hvordan historie som misbrukt barn kan ha ført til hans voksne «hyperseksualitet», sa R&B-sangerens advokat ifølge Reuters.

  Påtalemyndigheten har sagt at Kelly bli fengslet for mer enn 25 år, noe de gjenspeiler hans fortsatte fare for publikum og mangel på anger for å ha utnyttet sin berømmelse for å lokke ofre til seg
  bane, hvor han kunne tilfredsstille sine rovvilte og seksuelle lyster.

 • TV 2 oppfylte krav som allmennkringkaster

  TV 2 oppfylte i fjor de fleste kravene som allmennkringkaster og mottar full kompensasjon på 135 millioner kroner for 2021, ifølge Medietilsynet.

  Avtalen som trådte i kraft 1. januar 2019, gjør at kanalen kan få inntil 135 millioner kroner hvert år i fem år for å dekke nettokostnadene ved å levere allmennkringkastingsinnhold. Avtalen varer fram til neste år.

  Som kommersiell allmennkringkaster skal TV 2 blant annet levere egenproduserte daglige riksdekkende nyhetsprogrammer med base i den sentrale nyhetsredaksjonen (Bergen), norskspråklige program for barn og unge og førstegangsvisninger av norsk film og TV-drama.

  (©NTB)

  Tv2 logo
  Foto: Javad Parsa / Javad Parsa

Flere kulturnyheter