Hopp til innhold
Jon Almaas fortel om si forhenverande filmkarriere i USA på Skavlan

Almaas: – Statist i Wesley Snipes-film var høgdepunktet

Lenge før «Nytt på nytt» kom på lufta prøvde Jon Almaas seg som skodespelar i USA. Han toppa karrieren med statistrolle i Wesley Snipes-film.

Stavanger-ordførar skal vera gjest i fredagens utgåve i Nytt på Nytt. NRK Rogaland testa ho litt i ein uoffisiell generalprøve.

Forventer at Jon Almaas spøker med oljekrisen

Stavanger-ordføreren skal være gjest i fredagens utgave av Nytt på Nytt. NRK Rogaland ga henne en «Hvem skal ut?»-oppgave i en litt uoffisiell generalprøve.

Siste Nytt på nytt med Knut Nærum

Nesten 1,3 millioner så Nærum ta farvel

Siste episode av Nytt på Nytt med Knut Nærum i stolen ble en seersuksess.

Her får du en forhåndstitt på kveldens Nytt på Nytt etter at Pernille Sørensen tok over etter Ingrid Gjessing Linhave.

Pernilles Nytt på nytt-debut

Hun beskriver en helt spesiell intervjuteknikk i kveldens Nytt på nytt. Ta en forhåndstitt før premieren.

Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP