NRK Meny
Normal

Camilla Pihl er årets blogger

OSLO (NRK): Motebloggeren Camilla Pihl fikk den gjeveste prisen da årets Blog Awards ble delt ut onsdag kveld. Fotballfrue Caroline Berg Eriksen ble hjemme, trass i fem nominasjoner.

Camilla Pihl vant prisen som årets beste blogger 2014 under Vixen Blog Awards

LYKKELIG VINNER: Camilla Pihl ble svært glad for å bli tildelt prisen som årets blogger.

De siste årene har gratismagasinet Vixen tatt på seg å dele ut prisene for årets beste blogger.

I år ble prisene delt ut i til sammen 16 kategorier, inkludert beste dameblogg, beste Instagram-konto og beste fotoblogg.

Fullsatt teater

Maya Vik

PAUSEPOP: Maya Vik var blant artistene som sto for kveldens musikalske innslag.

Foto: Gaute Zakariassen / NRK

Fra Christiania Teaters standsmessige auditorium ble et i utgangspunktet tallrikt og etter hvert nokså høylytt publikum servert et nærmere to timer langt show ledet av konferansier og NRK-programleder Christine Dancke.

Innimellom alle kategoriene var det også plass til underholdningsbidrag fra blant andre Ida Maria, Sandra Kolstad og Maya Vik.

Den gjeveste prisen for årets blogger gikk til blogger, designer og modell Camilla Pihl, som driver bloggen med samme navn.

36-åringen fra Oslo har blogget siden 2004, og vant i år prisen for andre gang.

– Nå ble jeg skikkelig glad! Denne hadde jeg lyst å vinne, utbrøt Pihl fra scenen da hun mottok prisen.

Det blir imidlertid neppe noen stor feiring på prisvinneren i kveld.

– Jeg er litt kjedelig av meg, så jeg tenkte egentlig bare å gå hjem etterpå. Vi får se, sa en glad vinner til NRK i etterkant.

Ingen fotballfrue

Celine Aagaard under Blog Awards

EKSREDAKTØR: Tidligere Stylemag-redaktør Celine Aagard vant pris for motebloggen Hippy Hippy Milkshake og for Instagram-kontoen med samme navn.

Foto: Gaute Zakariassen / NRK

Den skandaleombruste bloggeren Caroline Berg Eriksen glimret med sitt fravær under kveldens prisutdeling, til tross for nominasjoner i fem kategorier. Ifølge sin egen blogg valgte hun heller å feire egen bursdag på hjemmebane.

Mens fotballfruen ble hjemme, kunne derimot Marna Haugen Burøe, kjent for bloggen «Komikerfrue», grunn til å feire. Hun avrundet kvelden med å ta imot prisen for Folkets favoritt, stemt frem av arrangørens lesere.

Andre som kunne juble i kveld var motebloggerne Style Connection (Kristin Gjelsvik) og Hippie Hippie Milkshake (tidligere Stylemag-redaktør Celine Aagard), som begge tok hjem priser i flere kategorier.

Årets jury besto blant annet av Side 2-redaktør Ingeborg Heldal, designer Fam Irvoll og fotograf Marcel Leliënhof.

Kulturstrøm

 • Sjøfareren Jens Munk blir teater

  Lars Saabye Christensens diktsyklus om polfareren Jens Munk blir teater. Trond Petter Stamsø Munch spiller i «Tidens korthet». Stykket får urpremiere under Festspillene i Nord-Norge i sommer. I høst skal skal oppsetningen til Trøndelag Teater. Jens Munk var en dansk-norsk sjøfarer som i 1619 prøvde å finne Nordvestpassasjen, altså snarveien fra Atlanterhavet til Stillehavet via Canada. Han kom ikke lenger enn til Hudson Bay. Den første til å seile hele passasjen var den norske oppdageren Roald Amundsen i 1903.

  Trond Petter Stamsø
  Foto: Martin Eilertsen / NTB
 • «Kattekrigerne» blir tegneserie

  Bokserien «Kattekrigerne» blir , sier forlaget Juritzen som har gitt ut fantasybøkene siden 2013, melder NTB. Skrivekollektivet Erin Hunter lager serien. Det består av forfattere fra blant annet England, Skottland og USA. I Norge har bøkene solgt 200.00 eksemplarer, og er med det en av de største boksuksessene for barn. Bøkene er utgitt i over 30 land.

  Kattekrigerne
  Foto: Juritzen jr. / NTB Tema
 • Kjent rapper skutt og drept i Miami

  Rapperen XXXTentacion er skutt og drept i Miami i USA. 20-åringen skal ha vært på vei ut av en motorsykkelbutikk da han ble skutt av en ukjent gjerningsmann mandag. Sheriffen i Broward County opplyser til nettstedet TMZ at han er erklært død.

  Laster Twitter-innhold