Bleik Jackson kan miste Neverland

Michael Jackson blir stadig hvitere i huden. Men forretningene går ikke så bra for popkongen.

Michael Jacksons ranch Neverland

Michael Jacksons ranch Neverland kan komme til å gå på tvansauksjon.

Foto: FRAZER HARRISON / AFP

Om han ikke er fattet er han i hvert fall blek, til tross for at han kan komme til å miste sitt elskede Neverland. Den kjente ranchen kan bli solgt om han ikke klarer å betjene sine lån.

Stadig blekere

Dette meldes samme dag som det kommer bilder av en stadig blekere Jackson på forsiden av det afroamerikanske magasinet Ebony.

Magasinet hevder å ha fått fått det første intervjuet med Jacko på 10 år, når de i sin utgave mandag feirer 25 års-jubileet for plata "Thriller".

Men ifølge offentliggjorte dokumenter skylder Jackson rundt 125 millioner norske kroner på et lån han tok opp i mars 2006, melder nyhetsbyrået AFP.

Sikkerhet i Neverland

Jackson brukte da Neverland som sikkerhet for lånet, ifølge dokumentene om mislighold som dukket opp på kjendisnettstedet TMZ.com (NRK tar ikke ansvar for innholdet i eksterne lenker).

Michael Jackson - ebony

En hvit Michael Jackson pryder forsiden av den kommende utgaven av det amerikanske magasinet Ebony.

Foto: AP

Jacksons talskvinne Raymone Bain ville ikke kommentere opplysningene til AFP.

Ifølge TMZ.com blir meldinger om mislighold som regel utstedt i California etter tre betalingsvarsler. Poplegenden har hatt store karriereproblemer etter rettssaken der han ble anklaget for å ha forgrepet seg mot barn. Jackson ble frikjent for disse anklagene i 2005.

Flyttet fra Neverland

Neverland, som er på rundt 1.000 hektar ligger rundt 200 kilometer nordvest for Los Angeles. Jackson flyttet fra eiendommen i juni 2005 og har deretter bodd i både Bahrain og Las Vegas. Ifølge TMZ leier han for tiden en kostbar eiendom i Washington.

I juli ble Jackson pålagt å betale rundt 1,4 millioner kroner i forfalte regninger til advokatfirmaet som jobbet for ham i overgrepsrettssaken.

Kulturstrøm