Hopp til innhold

Overraskende Mester-exit

Den tidligere skiskytteren Liv Grete Skjelbreid Poirée ble overraskende nok den første idrettshelten som måtte forlate «Mesternes mester».

Lene Jenssen og Liv Grete Skjelbreid Poirée møttes i nattesten i andre program av Mesternes Mester.

Lene Jenssen og Liv Grete Skjelbreid Poirée møttes i nattesten i andre program av Mesternes Mester.

Foto: NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Liv Grete Poirée, Mesternes mester 2011

Liv Grete Skjelbreid Poirée var den første som måtte forlate «Mesternes mester».

Foto: Inger-Marit Knap Sæby/NRK.no

Liv Grete ble regnet som en av de sterkeste deltagerne allerede før konkurransen startet i fjor høst. Etter en loddtrekning før første natt-test på Kypros, var det derimot takk og farvel for trebarnsmoren.

– Det er selvfølgelig veldig trist å ryke ut så tidlig, men samtidig godt å komme hjem til familien. Det er ganske tidskrevende å være småbarnsmor, sier den likevel sprudlende 36-åringen til NRK.no.

Les også: Hør Frode Estils sang til Hanevold

NETT-TV:

Se tidligere sendte episoder av «Mesternes mester 2011» her

Glade barn

Liv Grete Skjelbreid Poirée fikk trøst av Dag Erik Pedersen da hun røk ut.

Liv Grete Skjelbreid Poirée fikk trøst av Dag Erik Pedersen da hun røk ut.

Foto: NRK

Selv om pappa Raphael Poirée tok godt vare på barna mens mamma konkurrerte, var det en lykkelig velkomstkomité som ventet ved dørstokken da Kypros-oppholdet var slutt etter syv dager.

Selv om den verste skuffelsen over å bli slått ut raskt ga seg, skulle Liv Grete gjerne gjort ting annerledes for fortsatt å få være med videre.

– Det tok litt tid før konkurranseinstinktet kom ordentlig i gang. Jeg angrer nok litt på at jeg ga meg så tidlig i hockey-øvelsen, jeg hadde jo egentlig ikke så veldig vondt, forteller skiskytteren.

Les også: Mesterne får svømmeundervisning

Har favoritter

Gjennom seks øvelser plasserte hun seg trygt rundt midten av resultatlisten hele veien, bortsett fra på den siste øvelsen. Det gjorde at hun sammenlagt havnet på den nederste halvdelen av listen – og dermed var med i loddtrekningen som endte med at sistemann på resultatlisten, Lene Jenssen, trakk Poirée som duellmotstander i natt-testen.

Les også: – Enda tøffere «Mesternes mester»

Selv om den tidligere skiskytteren ble den første til å forlate programmet, rakk hun å gjøre seg opp en mening om hvem hun ser på som sine sterkeste konkurrenter.

– Jeg tror nok at både Siren, Ailo og Finken kommer til å nå langt, gjetter hun.

«Mesternes mester» sendes på NRK1 lørdager klokken 19.55.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.