NRK Meny
Normal

Hør Frode Estils sang til Hanevold

Da tidligere langrennsløper Frode Estil ikke fikk sove etter en begivenhetsrik dag i «Mesternes mester», diktet han likeså godt en sang til konkurrent Halvard Hanevold.

Video Sang fra Estil

Klikk på bilet for å se Frode Estil framføre sin sang til Halvard Hanevold.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

– Jeg hadde drukket litt for mye kaffe den kvelden, og fikk ikke sove. Så da ble jeg liggende og nynne og dikte litt for meg selv, forklarer Frode Estil til NRK.no.

Resultatet ble sangen som du kan høre i sin helhet i videoen i toppen av artikkelen.

Les også: – Enda tøffere «Mesternes mester»

NETT-TV:

Se sendte episoder av «Mesternes mester 2011» om igjen her

Simpel oppgave

– Jeg hadde lyst til å tulle litt med Halvard, siden han gikk veldig hardt ut før øvelsen der vi skulle sage til en kube som skulle få plass i et hull. Han mente han var veldig godt forberedt, likevel klarte han ikke den simple oppgaven.

– Simple oppgaven? Den var vel ikke simpel, bryter Halvard Hanevold inn – og bemerker at han ikke var den eneste «favoritten» som bommet på en av konkurransene i kveldens program.

Les også: Mesterne får svømmeundervisning

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Halvard Hanevold og Frode Estil, Mesternes mester 2011

Halvard Hanevold måtte tåle litt vennskapelig mobbing fra Frode Estil etter å ha bommet i en av konkurransene som vises i kveldens episode av «Mesternes mester».

Foto: Inger-Marit Knap Sæby/NRK.no

Ville ikke «safe»

Estil må innrømme at han var blant gutta som ikke ville «safe», men prøve å komme så nærmest størrelsen på hullet som mulig.

Men hva synes Halvard om sangen?

– Det er en veldig bra sang. Den er bedre enn kuben, det skal jeg innrømme, sier Hanevold.

Les også:

Kube-konkurransen er én av tre oppgaver mesterne må igjennom i kveldens program. Poengene slås sammen med resultatene fra forrige uke, og vinneren får immunitet foran sesongens første natt-test. Taperen av natt-testen må pakke kofferten og forlate villa Palm Air som første mann eller kvinne i årets sesong av «Mesternes mester».

«Mesternes mester» sendes på NRK1 lørdager klokken 19.55.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.