Hopp til innhold

Biebers advokater truer med søksmål over nakenbilder

Representanter for Justin Bieber krever at nettsteder som har publisert nakenbilder av popstjernen fjerner dem med umiddelbar virkning.

Justin Bieber

NETTO: Justin Bieber ble avbildet uten en tråd på ferie. Nå trues nettsteder som har publisert bildene med søksmål.

Foto: Jordan Strauss / Ap

Ifølge Hollywood Reporter er New York Daily News blant mediene som har fått brev av Biebers advokatteam.

Onsdag publiserte Daily News og flere andre nyhetsnettsteder paparazzi-bilder av Justin Bieber på ferie på øya Bora Bora i Fransk Polynesia.

Popstjernen var avbildet på vei ut i bassenget, iført absolutt ingenting.

«Vi ble nylig kjent med at ditt selskap har fått og distribuerer uautoriserte bilder av vår klient, inkludert bilder som viser ham uten klær», skriver advokatfirmaet Myman Greenspan.

I brevet krever advokatene at nettstedene som har publisert bildene, fjerner dem innen 12 timer.

Advokatene mener publiseringen av bildene bryter med både sangerens rett til privatliv og hans råderett over eget varemerke. Nå truer de ifølge Hollywood Reporter med å saksøke nettstedene som ikke retter seg etter kravet.

Som NRK meldte tidligere denne uka, kommer den kanadiske popstjernen til Norge i slutten av måneden for å spille en eksklusiv minikonsert og gjeste TV 2-programmet «Senkveld».

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters