NRK Meny
FILE PHOTO: Trump delivers remarks on North Korea during an opioid-related briefing at Trump's golf estate in Bedminster
Foto: Jonathan Ernst / Reuters

Donald Trumps presidentperiode

Oppsummert

USAs president Donald Trump varsler at han vil tillate at dokumenter om drapet på John F. Kennedy offentliggjøres av Nasjonalarkivet. Samtidig får Trump kritikk av flere av sine forgjengere.

 • Trump fornøyd med egen Twitter-bruk

  Donald Trump forsvarer sin aktive bruk av sosiale medier. Spesielt fornøyd er han med bruken av Twitter. – Jeg hadde aldri vunnet Det hvite hus uten, sier presidenten i et intervju med Fox Business Network, som slippes søndag, ifølge Reuters.

 • Trump betaler advokatregninger

  USAs president Donald Trump skal bruke minst 430.000 dollar av egen lomme på å betale for rettshjelp til ansatte i forbindelse med Russland-granskingen. Det opplyser en ansatt ved Det hvite hus, som ønsker å være anonym, ifølge Ap.

 • Trump: Nærmer seg slutten for IS

  Donald Trump mener gjenerobringen av Raqqa fra Den islamske staten er et «kritisk gjennombrudd» i den verdensomspennende kampen mot terrorgruppa. I en uttalelse sier Trump at det nå er «innen rekkevidde» å endelig få beseiret gruppa, melder AP.

 • Trump stopper ikke Kennedy-info

  President Donald Trump varsler at han vil gi grønt lys til offentliggjøringen av tusenvis av dokumenter om drapet på president John F. Kennedy. Nasjonalarkivet skal frigi dokumentene neste uke, og Trump melder på Twitter at han ikke vil stoppe dem.

  Laster Twitter-innhold
 • Nekter å utlevere ansatte

  Det hvite hus' avdeling for juridisk veiledning nekter å oppgi hvem av presidentens ansatte som har brukt sin private epostkontoer i jobbsammenheng. Det er komiteen som har ansvar for å granske statsapparatet som har bedt om informasjonen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no