Donald Trump

Trump-Russland-etterforskningen

Oppsummert

Senatets etterretningskomité stevnet i mai president Donald Trumps eldste sønn for å få ham til å svare på flere spørsmål om sin kjennskap til Russlands forsøk på å påvirke utfallet av presidentvalget i 2016.

 • Trump jr. måtte svare på spørsmål

  Donald Trump jr. måtte i Senatet onsdag på nytt svare på spørsmål om sitt kjennskap til Russlands forsøk på å påvirke utfallet av presidentvalget i USA i 2016. – Jeg er glad det hele er over, sa han etter utspørringen.

 • Får tilgang til Mueller-rapport

  Justisdepartementet har gått med på å gi frå seg bakgrunnsmateriale frå Robert Mueller sin rapport om Donald Trump, skriv NTB. Jerrold Nadler, demokratane sin leiar i justiskomitéen, seier han er glad dei får tilgang til dei mest viktige dokumenta.

 • Vil fortsette undersøkelsene

  – Det er Kongressen som nå må forfølge saken, og det kommer vi til å gjøre. Ingen, selv ikke presidenten i USA, står over loven. Det sa Jerry Nadler i justiskomiteen i Representantenes hus etter spesialetterforsker Muellers uttalelser onsdag.

 • Sjå: Nadler om Mueller-rapporten

 • Trump: – Saka er avslutta

  Ingenting endrar seg etter Mueller-rapporten, skriv USAs president Donald Trump. I dag snakka spesialetterforskar Mueller offentleg for første gong sidan han starta å etterforske skuldingar om russisk innblanding i presidentvalet i 2016.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no