Donald Trump

Trump-Russland-etterforskningen

Oppsummert

Tidligere spesialetterforsker Robert Mueller har gått med på å stille til åpen høring i Kongressen 24. juli om den to år lange Russland-etterforskningen.

 • Ukraina åpner for etterforskning

  Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj åpner for etterforskning av mulig ukrainsk innblanding i det amerikanske presidentvalget i 2016 og av selskapet Burisma, der sønnen til Joe Biden satt i styret.

 • Går til retten for å skaffe vitne

  Demokratene i USA går til retten for å få tidligere juridisk rådgiver i Det hvite hus, Don McGahn, til å vitne mot Donald Trump i Russland-etterforskningen. Han ble stevnet til en høring i Kongressen i mai, men ble nektet å møte på ordre fra Trump.

 • Demokratene går rettens vei

  Demokratene i Kongressen går rettens vei i et forsøk på å tvinge Det hvite hus' tidligere juridiske rådgiver til å vitne om president Donald Trump. Advokat Don McGahn omtales som et stjernevitne i spesialetterforsker Robert Muellers etterforskning.

 • – Mueller gjorde en dårlig jobb

  Donald Trump gikk løs på det demokratiske partiet og mediene da han møtte pressen etter at spesialetterforsker Mueller vitnet for de folkevalgte i dag. Han sa at Mueller gjorde en dårlig jobb, og at demokratene og mediene var i en sammensvergelse.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no