Donald Trump

Trump-Russland-etterforskningen

Oppsummert

FBIs spesialetterforsker Robert Mueller har fullført sin etterforskning av Donald Trump og mulige Russland-forbindelser under valgkampen i 2016. Mueller har brukt nærmere to år på rapporten som nå er overlevert til justisdepartementet.

 • Avviser å gi ut usladdet rapport

  USAs justisdepartement ønsker ikke å gi Demokratene tilgang til en usladdet versjon av Mueller-rapporten. Demokraten Jerry Nadler i Representantenes hus stevnet departementet med krav om å få hele rapporten og underlagsmaterialet innen 1. mai.

 • Krev Trump stilt for riksrett

  Senator Elizabeth Warren (69), som håper å bli presidentkandidaten til Demokratane, ber Representantenes hus i Kongressen innleie prosessen med å førebu ein riksrettssak mot president Donald Trump. Det skjer i kjølvatnet av Mueller-rapporten.

  Laster Twitter-innhold
 • Krever usladdet Mueller-rapport

  Demokratene i Kongressen krever en usladdet versjon av Mueller-rapporten om russisk innblanding i det amerikanske presidentvalget i 2016. Rettsutvalget i Senatet stevnet justisdepartement med krav om full tilgang til rapporten innen 1. mai.

 • Russland avviser Mueller-rapport

  Russland avviser på det sterkaste at dei hadde noko å gjera med presidentvalet i USA i 2016. Ein talsmann for president Vladimir Putin seier at rapporten frå spesialetterforskar Robert Mueller ikkje inneheld ny informasjon, og ingen akseptable bevis.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no