Robert Mueller og Donald Trump
Foto: SAUL LOEB / AFP

Trump-Russland-etterforskningen

Oppsummert

Amerikansk påtalemyndighet mener de har bevis for at Russland tilbød Donald Trumps valgkampteam politisk samarbeid allerede i 2015.

 • Trumprådgiver beklager Insta-bilde

  President Donald Trumps tidligere rådgiver Roger Stone beklager at han la ut et bilde på Instagram av en dommer med det som ser ut som et trådkors fra et geværsikte. Stone er den 6. personen i Trumps valgkampapparat som er tiltalt i Russland-saken.

 • Ber om streng straff for Manafort

  Aktoratet ber på vegner av spesialrådgjevar Robert Mueller om å gi Donald Trumps tidlegare valkampleiar Paul Manafort (69) ei streng straff. Dei meinar at strafferamma burde vere på mellom 19 og 24 år i fengsel.

  Paul Manafort
  Foto: Mandel Ngan / AFP
 • Dommar: – Manafort laug til Mueller

  Ein amerikansk dommar har slått fast at Trumps eks-valkampleiar Paul Manafort medvite laug til FBIs spesialetterforskar Robert Mueller om viktige svar etter at han signerte tilståingsavtalen, melder CNN. Dermed kan han ikkje lenger få strafferabatt.

 • Manafort fortsatte i Ukraina-jobb

  Nylig frigitte dokumenter viser at president Donald Trumps tidligere valgkampleder, Paul Manafort, fortsatte å jobbe for ukrainske oppdragsgivere helt til 2018, selv etter at han var tiltalt av FBI for bedrageri og hvitvasking, skriver NBC.

 • Kongresskomité varsler ny gransking

  Lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus Adam Schiff, varsler en ny granskning av mulig russisk innblanding i valget i 2016. Schiff sier at også president Donald Trumps utenlandsinvesteringer skal etterforskes.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no