Kjell Inge Røkke
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Kjell Inge Røkke

 • Røkke planlegger 40 etasjers hotell

  Kjell Inge Røkkes planlagte tårn på Fornebu ble presentert som et signalbygg for verdenshavene. Nå viser planer at 40 av totalt 64 etasjer er satt av til hotell, skriver DN. Ifølge avisen er kun seks etasjer planlagt til verdenshavenes hovedkontor.

  Røkkes blå hus
  Foto: FP Eiendom
 • Planlegger 40 etasjers hotell

  Finansmann Kjell Inge Røkkes planlagte tårn på Fornebu ble presentert som et signalbygg for verdenshavene. Nå viser planer at 40 etasjer er satt av til hotell. Dagens Næringsliv har sett en brosjyre, og her fremgår det at 40 av de 64 etasjene i skyskraperen er planlagt til hotell, 501 hotellrom og suiter, restaurant og bar. Ifølge DN er nå kun seks av 64 etasjer planlagt til Verdenshavenes hovedkontor. Det planlagte bygget skal være 200 meter høyt, 80 meter høyere enn Oslo Plaza.

  Røkkes blå hus
  Foto: FP Eiendom
 • Røkkes Fornebu-tårn med hotell

  Finansmann Kjell Inge Røkkes planlagte tårn på Fornebu ble presentert som et signalbygg for verdenshavene. Nå viser en brosjyre med planer for bygget at 40 etasje av de 64 etasjene er satt av til hotell, restaurant og bar, skriver Dagens Næringsliv.

 • Skal bruke 4,2 milliardar på skip

  Kjell Inge Røkke brukar 4,2 milliardar på å finansiere verdas største havforskingsskip. Skipet skal vere i drift frå 2021, og skal kunne ta målingar både i atmosfæren og i havet, heilt ned til 6.000 meters djup. Det vil ha plass til eit mannskap på 30, i tillegg til 60 forskarar.

  REV forskningsbåt
  Foto: Illustrasjonsfoto VARD
 • Så høy kan skyskraperen bli

  Se hvor høy Røkkes skyskraper kan bli: