Bakt og stekt gulrot med pistasjvinaigrette Christopher Haatuft serverer flate gulrøtter som er bakt og stekt med en vinaigrette laget med klementin- og limesaft, pistasjnøtter og urter.
Kålrot bakt i trolldeig Kålrot bakt i trolldeig er hovedingrediensen i Christopher Haatufts vegetariske juletallerken.
Grillet aubergine med tomat og løk Hjelp! Alt i hagen er modent og innhøstingsklart samtidig. Da er løsningen mange deilige småretter.
Rødbetebiffer med relish og pickles Fantastisk gode veganske biffer med mye smak og god konsistens. Veldig godt med friterte poteter og smaksrikt tilbehør.
Nøttestek med tyttebær Nøttestek er en av julens beste og mest populære vegetarretter. Denne hjemmelagede steken overgår det meste, og du trenger ikke være vegetarianer for å elske den.
Deilig vegansk iskrem på sprø nøttebunn Hjemmelaget is topper det meste. De danske brødrene Price elsker denne veganske vaniljeisen på sprø nøttebunn.
Deilige danske veganske frikadeller Når danske kokker vipper opp den sin egen klassiker uten kjøtt, da blir vi virkelig interessert. Brødene Price lager frikadeller av squash og purre servert med en enkel og deilig raita.
Spicy og smakfull Chili sin carne Chili sin carne (chili uten kjøtt) er den vegetariske versjonen av chili con carne. Brødrene Price sin variant er spicy og med mye smak, og er så absolutt verdt et forsøk.
Kikertburger med rødbete-tzatziki Dersom du foretrekker en kjøttfri burger, prøv denne som er laget av kikerter. Piff opp med rødbete-tzatziki, syltet rødløk og gode sauser.