Slik gjør du
Legg et stort flak aluminiumsfolie på benken og et flak bakepapir over.
Legg vaskede gulrøtter på bakepapiret og ha alle de andre ingrediensene over.
Pakk bakepapiret og så folien over gulrøttene til en tett pakke, og legg den i ovnen i en form eller på en langpanne. Bak på 180 grader i 2 timer.
Når gulrøttene er ferdige, presser du dem lett så de blir flate.
Bland eggehvite med maisenna og pensle over gulrøttene. Dette vil fungere som en lim. Dypp gulrøttene i potetmospulveret, og stek dem gylne i smør.
Server med en liten urtesalat og pistasjvinaigrette.
Pistasjvinaigrette
Press saften av klementin og lime. Bland sitrussaften med soyasaus og brunet smør. Grovhakk pistasjnøtter, persille, gressløk og sjalottløk.
Vent med å ha nøtter og urter i vinaigretten til like før servering.