Tigerreker i friske vårruller, som tartar og i saus Mesterkokken Didier Corlou lager tigerreker på flere måter til en lekker forrett.
Fersk ost med krydder Fromage frais med søtt, surt og sterkt er Didier Corlous dessert i TV-serien Spis Vietnam.
Dampet fisk i lotusblad med gurkemeiesaus Den franske kokken Dider Corlou lager mat som er en blanding av det franske og vietnamesiske kjøkken. Fisk dampes i lotusblad med finstrimlede grønnsaker.
Grillet fisk med dill og gurkemeie Cha ca kalles denne retten på vietnamesisk som består av grillet fisk, gurkemeie, galangal, hvitløk, chili og en blanding av dill og vårløk. Torsk eller laks kan gjerne brukes i cha ca.
Sprøstekt fisk med mangosalat Fisken stekes på høy varme i en panne på grill i TV-serien Spis Vietnam. Den serveres med salat av umoden mango. Den smaker syrlig, og bladene fra mangotreet smaker nesten mer mango enn mangoen.
Grillet sjøkreps Grillet sjøkreps servert med en saus av pepper, salt og limesaft. Enklere kan det nesten ikke gjøres.
Fiskesalat fra Phu Quoc Phu Quoc er en stor vietnamesisk øy, på grensen til Kambodsja. Kokk Anh Lé lager fiskesalat med råmarinert fisk av fisk fra øyas store fiskemarked.
Søte risdumplings Søtt til dessert. Boller laget av rismel fylt med bønnemos med kandiserte frukter kokes i vann og serveres med søt saus.
Kyllingsuppe med krabbeklør og nudler Vannspinat, bananblomst, chili, mynte og løk setter smak på kyllingsuppen med krabbeklør fra TV-serien Spis Vietnam.
Supertynn Club sandwich Et klassisk smørbrød i sin beste utgave, med alle smaker i hver eneste bit. Til lunsj eller som en kveldsrett – prøv Strömsös supertynne club sandwich!
Fylte og panerte svinekoteletter med varme plommer Svinekoteletter, blåmuggost og varme plommer er en god kombinasjon. Oppskrift fra Lise Finckenhagen.
Fårikål fra Lise Finckenhagen Høsten har for alvor kommet og dermed er det tid for fårikål. Prøv oppskriften til Lise Finckenhagen.
Nydelige lammeskanker Mens lammeskankene godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bord og forberede festen. Oppskriften får du fra Lise Finckenhagen.
Tilslørte plommer Tilslørte bondepiker lages vanligvis med eplekompott. I denne oppskriften med plommekompott krydrer Lise Finckenhagen plommene med vanilje, kanel og kardemomme.
Lun epleterte Lise Finckenhagen lager tertebunnen først, før hun fyller den med norske, syrlige epler som har kost seg i smør, sukker og vanilje.